Jól tettem, hogy itthon maradtam? Vagy inkább mentem volna be suliba?
Már keresed a kifogásokat, magyarázatokat.... Az ilyen gyerek minek lóg?
Emellett rosszul tudod a dolgokat. Ha nem mész be az 1-2. órára de a többire igen, akkor csak 2 óra hiányzásod lesz. A többire nem írnak be. Ez akkor fontos amikor félévkor számolgatják az igazolt-igazolatlanokat. Nem mindegy, hogy 10 vagy 30. Illetve akkor amikor nem olyan az orvosod, hogy elég egyet köhögj előtte és kiír 1 hétre, vagy lusta vagy elmenni hozzá.
Ha hiányoztál az első órákról, akkor ugyanúgy egész napról kell igazolást kérni. Ez esetben az első órákat leigazolják, a többinél meg úgy veszik, hogy nem kellett volna ott lenned, Te mégis bementél.
(Az, hogy a tanár nem tart órát senkit sem érdekel. Szólni kell az ofőnek, vagy igazgatónak, hogy jelezze a problémát felé, és változtasson, ha ez nektek nem tetszik)
Úgy általánosságban senkit sem érdekel valójában, hogy ellógtál egy napot. Mások(köztük magam is), anno a gimiben volt, hogy egy egész hónapig nem mentem. Az orvos leigazolta, és ennyi.
Ne parázz ezen, van egy hosszú hétvégéd. Ha meg mégsem tudsz neki örülni elmész az orvoshoz, és ír neked egy igazolást.
És a válaszolók akik iskolaidőben írogatnak ide?
26f
#3, #4: a szövegből egyértelműen kiderül, hogy lesz igazolása (gondolom, a szülő által igazolható 3 nap terhére).
#4: Szerinted aki lógni akar, az 3 tanóra miatt lelkizne?
"Az utolsó 2 óra elmarad.Szóval arra a 3 órára már nem mentem be,ha úgyis igazolatlanom lesz."
Most akkor lesz, vagy nem lesz? Ha leigazolja valahogy az egész napot, akkor adminisztratívan nyilván jobban jön ki belőle.
2 óra igazolatlan vs. 1 nap igazolt.
Még a hülyének is megéri! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!