Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Jól tettem, hogy itthon...

Jól tettem, hogy itthon maradtam? Vagy inkább mentem volna be suliba?

Figyelt kérdés
6:40-kor indul a busz.Ezt lekéstem,mert nem szólt az ébresztő és elaludtam.Legközelebb 8-kor indul a busz.De így csak a 3.órára érek be.Viszont ha beírnak igazolatlannak 1-2. órába,akkor már az egész napot le kell igazolnom.Nincs olyan,hogy 1 órára igazolás.Az utolsó 2 óra elmarad.Szóval arra a 3 órára már nem mentem be,ha úgyis igazolatlanom lesz.Meg az egyik órán a tanár nem tart órát,csak ülünk és nézünk.

2016. okt. 21. 08:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted.
2016. okt. 21. 10:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha így is egész napra kell az igazolás, én is ezt tettem volna. Egy db órára tényleg nincs értelme bemenni, aztán meg hazaubuszozni. Persze, jön itt az összes erkölcscsősz, aki még egy hangyát sem taposott el soha, és ő az etika szobra. Van, amikor felesleges verni magunkat arra, hogy mi mekkora ászok vagyunk. Ez ilyen. Már így is, úgy is elrontotta a kérdező, de ilyen bealvásos dolog mindenkivel előfordul. Próbálj meg szerezni egy igazolást, ha meg nem, akkor van egy napnyi igazolatlanod. Elmondod a szüleidnek, hogy miért, esetleg megmagyarázod a tanárnak is (ha értelmes, akkor még értékeli is, hogy őszinte vagy), legfeljebb kapsz egy kis fejmosást. Ez meg neked is jó kis tanulópénz.
2016. okt. 21. 12:59
 13/16 anonim ***** válasza:
61%
A sok kis lógós cerkófmajom meg lenullázza a normális válaszokat, ehhez is külön jár a kukorica! xD
2016. okt. 21. 15:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a #3 akkor is így volt, ha mínuszba visztek. De igazgatóim akkor is volt, ezért tudom, úgyhogy ezek tények :D
2016. okt. 21. 15:27
 15/16 anonim ***** válasza:

"Meg az egyik órán a tanár nem tart órát,csak ülünk és nézünk."

Ez most komoly? És akkor erre kapja a fizetését? Legalább megkérdezhetné, hogy aki szeretné tanulni a tárgyat, az figyeljen, a többiek meg csinálhatnak amit akarnak. Még így is jobb lenne, milyen lelkiismeretlen tanár az, aki nem tanít, de felveszi rá a fizetést? Hát én az ilyet rögtön kirúgnám, az biztos! Akkor is ha a rokonom, mert ne égessen már így le, hogy arra kap fizetést, hogy közben ő meg facebookon beszélget a barátnőivel! Akkor legalább menne át egy másik munkahelyre, hogy adjon helyet olyan tanároknak, aki esetleg tanítanának is!! Mennyire egy lelkiismeretlen alak, komolyan, az ilyennek tuti nincs gyereke! Ezzel a nővel (mert gondolom az), súlyos gondok vannak! Persze ti meg féltek, hogy ha szóltok neki, akkor megszivat, és jogos a félelmetek, mert aki ilyen hanyag és szemét, az szarik rá, hogy nektek van igazatok, és visszabosszulja. Kit érdekel, hogy a kérdező ment-e ma suliba, ha közben tanárok nem végzik a feladatukat, amiért fizetést kapnak? Akkor én se csinálom meg amit kérnek a munkahelyemen, és utána kérem érte a fizetést.. ja persze, engem kirúgnának! És jogosan, mert úgy senkit sem tűrnek meg, hogy közben nem csinál semmit! Nagy szerencséje van a tanárnak, hogy még taníthat ebben a suliban! Én fölvenném a videóra az órát okostelefonnal, úgy, hogy ne vegye észre, és felvenném, hogy egész órán nem csináltok semmit, aztán ha összegyűlik a bizonyíték, akkor egyszerűen feljelentitek! Biztos haragudni fog, de le van szarva, ti is haragudtok, amiért nem tart órát. Azt sem értem, hogy ezek után mit osztályoz le? Miből irat dolgozatot?

2016. okt. 21. 16:17
 16/16 hansulrich86 válasza:
Szia! Szerintem nagyon jól döntöttél, a helyedben én is ezt tettem volna, most megkérdeztem a bnőmet, hogy ő mitt tett volna és ő is osztja vélemyünket vagyis ő is inkabb otthon maradt volna (pedig ő szorgalmasabb mint mi). Egyebkent meg egy napon nem sok mulik, remelem jol telt a nap. 29/F
2016. nov. 19. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!