Jól tettem, hogy itthon maradtam? Vagy inkább mentem volna be suliba?
"Meg az egyik órán a tanár nem tart órát,csak ülünk és nézünk."
Ez most komoly? És akkor erre kapja a fizetését? Legalább megkérdezhetné, hogy aki szeretné tanulni a tárgyat, az figyeljen, a többiek meg csinálhatnak amit akarnak. Még így is jobb lenne, milyen lelkiismeretlen tanár az, aki nem tanít, de felveszi rá a fizetést? Hát én az ilyet rögtön kirúgnám, az biztos! Akkor is ha a rokonom, mert ne égessen már így le, hogy arra kap fizetést, hogy közben ő meg facebookon beszélget a barátnőivel! Akkor legalább menne át egy másik munkahelyre, hogy adjon helyet olyan tanároknak, aki esetleg tanítanának is!! Mennyire egy lelkiismeretlen alak, komolyan, az ilyennek tuti nincs gyereke! Ezzel a nővel (mert gondolom az), súlyos gondok vannak! Persze ti meg féltek, hogy ha szóltok neki, akkor megszivat, és jogos a félelmetek, mert aki ilyen hanyag és szemét, az szarik rá, hogy nektek van igazatok, és visszabosszulja. Kit érdekel, hogy a kérdező ment-e ma suliba, ha közben tanárok nem végzik a feladatukat, amiért fizetést kapnak? Akkor én se csinálom meg amit kérnek a munkahelyemen, és utána kérem érte a fizetést.. ja persze, engem kirúgnának! És jogosan, mert úgy senkit sem tűrnek meg, hogy közben nem csinál semmit! Nagy szerencséje van a tanárnak, hogy még taníthat ebben a suliban! Én fölvenném a videóra az órát okostelefonnal, úgy, hogy ne vegye észre, és felvenném, hogy egész órán nem csináltok semmit, aztán ha összegyűlik a bizonyíték, akkor egyszerűen feljelentitek! Biztos haragudni fog, de le van szarva, ti is haragudtok, amiért nem tart órát. Azt sem értem, hogy ezek után mit osztályoz le? Miből irat dolgozatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!