Rosszul érzem magam, mert lázasan itthon maradtam?
Mai napig szabin voltam, ma kellett volna mennem, de a hétvégén lebetegedtem, lázas vagyok, fejem fáj állandóan, néha csak fekszek.
De most bűntudatom van, mert nem mentem be dolgozni. A főnökömnek is problémát okoztam ezzel.
Mit tegyek?
Jobbulást!
Figyi, én is ilyen voltam régen. Ha beteg lettem, már furdalt a lelkiismeret, hogy a csapatnak nem segítek és a főnöknek miattam egy emberrel kevesebbek kell számolnia, stb.
De aztán sikerült megtanulnom ezt leküzdeni és rájöttem, ez nincs így.
A főnök ugyqanis számol azzal, hogy nem robotokat vesz fel, akik makkegészségesen készenlétben állnak az év 365 napjában
Tudom, hogy félsz, a főnök lógosnak tart, mert pont a szabi végére betegszel le.
Pedig kb nem is érdekli. Inkább azt nézi, hogy a távollétedben kell e, hogy helyettesítsenek, vagy elegendően lesznek a többiek.
De nem gondol rólad rosszat.
Sokkal rosszabb, amikor betegen mész be.
Megtudnám fojtani a kolléganőmet, aki mindig bejön full betegen, köhög 2-3 napon át, sikeresen körbefertőzi az irodát aztán kiiratja magát táppénzre.
A kollégáid nevében is mondhatom, hogy jó, ha betegen otthonmaradsz. Illetve a főnöködnek is jobb, hogy nem megy el mindenki csoportosan betegszabira azért, mert betegen bementél és megfertőzted a fél irodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!