Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csatlakoztok a holnapi (februá...

Csatlakoztok a holnapi (február 12) boltbojkott-bojkotthoz?

Figyelt kérdés
Civil kezdeményezésre boltbojkott-bojkott kezdődik, amíg a másik kérdező nem szedi a gyógyszereit, és be nem fejezi a süket ordibálást meg a bírkázást, illetve, amíg alá nem támasztja az álláspontját racionális, pénzügyi ismeretekre alapozott, a realitással köszönőviszonyban lévő érvekkel, addig akár kölcsönre, hitelre, rabolva vásárolunk, elköltjük minden pénzünket.

#bolt #bojkott #békebojkott
ma 16:04
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Már van erről sok kérdés.
ma 16:07
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem, mivel nem vagyok ennyire fogyatékos, hogy raboljak meg elverjem minden pénzemet.
ma 16:16
 3/9 A kérdező kommentje:
#1 mi nem a boltokat bojkottáljuk, hanem a booltokat bojkottálókat. Ellen-bojkott.
ma 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az nem bojkott, hogy kedden bevásárolsz 2 napra, majd szerdán nem mész boltba. Az aznapi kaját és kiadást átpakoltad egy másik napra, attól még ugyanúgy meglett a bolt bevétele. Aki napi szinten vásárol, nem fog számítani egy ilyen megmozdulás. Aki heti vagy havi szinten vásárol és már előre megvett mindent, szintén nem fog számítani az eleve kihagyott napja.

Egy ilyen akciónak legfeljebb csak hírértéke van, le lehet fényképezni az üres parkolót. A boltoknak semmilyen bevételkiesést vagy kárt nem fog okozni, vagy csak marginálisat.

ma 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem is hallottam erről és nem is érdekel.
ma 16:54
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
He?
ma 17:05
 7/9 anonim ***** válasza:

A bojkottbojkotthoz nem tudok csatlakozni, mert nem megyek minden nap boltba, így holnap sem, csak szeretném megkérni a kérdező, hogy egyen dupla adag húst holnap, ugyanis én vegetáriánus vagyok. Aki ismer vegetáriánus vagy vegánt, az egyén helyettük is húst, hogy értelmetlenné váljon, hogy mi nem esszük. Köszi!

És most megyek, megkeresem a másik kérdést, kedvem támadt olvasgatni.

ma 17:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Hetente egyszer járok boltba, általában csütörtökönként. Szóval elvileg, igen. Holnap nyugdíj lesz, amúgy sem mennék a tömegbe.
ma 17:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Többnyire szeretnék.
ma 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!