Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lavinát indíthat el a Lidl:...

Lavinát indíthat el a Lidl: más boltok is csatlakozhatnak, és zárva lehetnek december 24-én. A lakosság várhatóan hány %-a lesz rosszul, ha 3 napig nem lesz bolt egyhuzamban?

Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 10:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem teljesen jó ötlet. 24-én ne akarjon már senki se boltba menni. Előtte mindent meg lehet szépen venni. Nem hal éhen senki, ha 3 napig be lesznek zárva a boltok, főleg úgy, hogy általában a legtöbben mennek a rokonokhoz ünnepelni, ahol esznek is bőségesen.
2023. nov. 12. 10:56
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Ugyan. A profit mindenek felett. Nem fognak ezek tömegesen zárni.
2023. nov. 12. 10:57
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Remélem, hogy más boltok meg nyitva lesznek délig, és akkor a Lidl-s dolgozók is el tudnak menni bevásárolni. Ha ez így lesz, akkor szerintem nekik is jó lesz, meg a többi boltnak is, meg a többi vásárlónak is.
2023. nov. 12. 11:10
 4/12 anonim ***** válasza:
18%
Ott a 22 és a 23 (egész nap) amikor lehet vásárolni.. Szenteste Pont Vasárnapra esik. Akkor ne akarjon már senki se vásárolgatni menni.
2023. nov. 12. 12:03
 5/12 anonim ***** válasza:
21%

Több opció van:

A pénz nagy úr lett Mo.-n a zemberek körében, így nem bizti, hogy más bót is csatlakozni fog.

A zemberek nagy része persze, hogy ajvékolni fog, mert ő épp Lidl-mániás: de nem gond, mert előjönnek végre a pincékből a felhalmozott cukor/liszt/olaj/vécépapír:) tömeg.

2023. nov. 12. 12:09
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Nekem anyukám 50 évet dolgozott a kereskedelemben, igen, 24-én is. Soha nem sírt miatta. Ha 24-én zárva lesz az akármelyik bolt, a dolgozó munkaideje akkor is heti 40 óra, hát majd többen lesznek bent 23-án és pont ugyanúgy nem fogja tudni a saját bevásárlását elintézni, mert ugye csak nem lesz bőr a képén 24-én elmenni az aldiba, hiszen pofátlanság aznap vásárolni... vagy csak ott az, ahol ő dolgozna???
2023. nov. 12. 12:38
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Hát aki ostoba és nem tud 3 napra előre vásárolni az pánikol, a kettőnél több agysejtű ember nem rugózik ezen
2023. nov. 12. 13:56
 8/12 anonim ***** válasza:
27%
A kenyér pékárút leszámítva mindent simán meg lehet venni előbb, tehát csatlakozhatnak a kezdeményezéshez mások is. Az emberek azért a nagy bevásárlást ezüst arany vasárnap meg a többi napon elintézik. A munkaidő heti 40 óra. Szilveszterkor jobban vannak ad hoc vásárlások. Nem lennék meglepve, ha a Lidlek, vagy legalábbis bizonyos részük, akkor meg pont hosszabban 21.00 22.00 óráig lennének nyitva.
2023. nov. 12. 15:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Most hány % van rosszul, ha zárva a bolt?
2023. nov. 12. 17:37
 10/12 anonim ***** válasza:
29%

Mondjuk én 7-19 dolgozom 22-23-án is decemberben, jó lenne, ha mondjuk vehetnék friss zöldséget, gyümölcsöt, pékárut 24-én reggel...

Az a baj, hogy ezzel sose lesz vége. Oké, megkapják a 24-ét. Aztán majd jönnek azzal, hogy de mivel minjden zárva 24-én, a kereskedelemben dolgozó nem tud bevásárolni, mert hát előtte napokig dolgozni kell, mert tele a bolt vásárlókkal, nagy a roham. Akkor kitalálják, hogy nekik kell a 23 is?

2023. nov. 12. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!