Anyám sokszor rendel könyveket, de van úgy, hogy hibás, sérült állapotban érkeznek. Most én voltam itthon, nekem kellett átadni a csereslcsomagot. Jön a futár, de kéne neki valami, amivel fel tudja vágni a bizbaszt... Ugye át kell raknia a cédulát vagy minek nevezzem a másik csomagra... Nagyon nehezen ment neki. És ilyet szól, hogy nem igaz, hogy mindig neki kell ezzel szórakoznia, meg káromkodott is... Mintha én tehetnék róla. Meg ugye nem sniccerrel a kezemben vártam... Ő siet. Miért nincs nála? Megtudtam, ezt nem először játsza el nálunk.
Ne vedd magadra. Frusztrált, kapkodnia kell, és nem volt gyerekszobája. Nem mindenki tudja a stresszhelyzeteket intelligensen kezelni. Ne foglalkozz vele, és kész.
Gondolom, előtte oda telefonált, hogy hamarosan ott van, úgy szokták. Akkor jelezhette volna, hogy hogyan várd, mit készíts elő.
Ha a 100 kilós izompacsirta, kopaszra borotvált faterod várta volna, olyan nyájas és készséges lett volna, hogy csak na. 😂
ma 15:30
2/7 anonim válasza:
Azért én mondjuk nem teljesen értek egyet az első válaszolóval. Az meg, hogy frusztrált nem annyira meglepő, ismeri valaki a pontos beosztását? Tudjuk, hogy mennyi ideje van odaérni a következő címre stb? Most jöjjön, hogy akkor minek futár stb stb.. Azért én meghallgatnám a másik oldalt is.. :)
ma 15:46
3/7 anonim válasza:
Nem ismerjük a körülményeket ill. én nem is értem ezt a helyzetet.
Össze volt készítve neki a csomag, amit vissza kellett vinnie? Ha igen, akkor meg mit kellett felvágnia?
Mindenesetre, ha vágni kell, én azonnal ugrok késért vagy ollóért, mert egy háztartásban nyilván van mindegyik.
ma 15:58
4/7 anonim válasza:
Mondjuk ahelyett, hogy bambán nézed, ahogy bajlódik vele, igazán hozhattál volna neki egy rohadt ollót.
ma 16:16
5/7 anonim válasza:
Milyen cédula, milyen másik csomag, mit felvágni? Így hogy vársz választ?
ma 17:17
6/7 anonim válasza:
Azért azt se felejtsük el, hogy nem a több doktorival rendelkező emberek mennek futárnak.
ma 18:05
7/7 A kérdező kommentje:
Van egy papír, ami rá van ragasztva a csomagra, amit hoz, azt rá kell tennie arra a csomagra, amit magával visz.
Egyébként adtam neki egy kést (csak benázott) De nem hiszem, hogy ez így normális, bevett dolog...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!