Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehetne ezt normálisan...

Hogy lehetne ezt normálisan kezelni?

Figyelt kérdés
Álláskeresésben vagyok és rendkívüli módon frusztrál, hogy szinte folyamatos készenlétben kell lennem, hogy mikor csörren meg a telefonom és, hogy honnan hívnak. Minden hétköznapot végig szoktam stresszelni. Ti hogy kezelitek ezt?

tegnapelőtt 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

Igazából én vártam a hívásokat. Amik nem igazán jöttek.

De fürdés közben tényleg bosszantó volt, vagy a boltban, hogy bármikor hívhatnak.

tegnapelőtt 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Sehogy! A perverzebb munkáltatók közül még néhány élvezi is, hogy "élet és halál urai"! Sajnos bármit (!) megtehetnek a munkavállalókkal!
tegnapelőtt 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Nyugi, visszahívhatod őket ha épp nem jókor hívnak. Amúgy engem is stresszelt, volt, hogy zuhany közben hívtak amit a költözés közepén csináltam
tegnapelőtt 18:54
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
Már elmúlt a vezetékes telefonok ideje. Mobil zsebbe és kész. Ha meg le kell tenned valamiért a telefont (pl. edzés) akkor egyszerűen visszahívod a nem fogadott hívásokat és kész.
tegnapelőtt 19:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Jókat írnak a többiek.

Valamint ha 1-2 befut, akkor egy idő után már rutinosabban fogod kezelni a szitut nem fogsz görcsölni rajta.

tegnapelőtt 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!