Veletek történt már ilyen? (Agresszív autós. ) Hogy lehet ezt normálisan kezelni?
a párommal.... lefujta gázsprével és naná hogy most birosági ügy van belöle(jol elhuzodo természetesen) hogy meg merte védeni magát...
legjobb ha hagyod hogy megöljenek vagy szétverjenek mert itthon bün megvédeni magad....
(ezt nyilván nem komolyan mondtam,de ha megvéded magad akkor biroság és ügyvédre sok lové...ami a páromnak nincs...)
Szia.Történt vele ilyen, bár nem volt közel sem ennyire durva.
Városon belül , négy sáv, dupla záróvonal .Balról ki fordult elém egy autó, Nagyot fékeztem szinte állóra, rá dudáltam , ő lehúzódott . Kb. 10 másodperc múlva látom a tükörben , nagyon jön a félszemű merci.Mikor mellém ért , rám húzta az autót én meg menekültem a biciklis útra, aztán el repesztett. De jó lenne rendőrrel találkozni , gondoltam. És hazafelé találkoztam is, fel is tettem a kérdéseim :)
Válasz : hívom a rendőrséget és követem , de később nem tudom esetleg bizonyítani. Másik válasz , autós kamera , neki már van saját pénzén vette.(a rendőr szerint a mercis közuti veszélyeztetést követett el)
Velem ez 15 év alatt egyszer fordult elő,
Kb mindennapos eset. Az ilyet hagyni kell, nem csinál semmit, tudod, amelyik kutya ugat... :D
Gondolom valami miatt befékezett, téged vagy látott vagy nem, felmérte a helyzetet és felment az agyában a pumpa ijedtében. Nem mindenki képes normális reakcióra. :D
Sajnos sok a hülye ember, de nem lehet vele mit tenni. Ne alacsonyodj le a szintjükre. Abból van gond, amikor két ilyen primitív degenerált kezd el egymásnak anyázni. De azok meg is érdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!