Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális, hogy izgul az ember...

Normális, hogy izgul az ember munkahelyváltás előtt és kicsit furcsán éli meg az egészet?

Figyelt kérdés
Helyi cég közel 50%-kal több bért ajánlott mint amit jelenleg keresek, így habozás nélkül elfogadtam. Nem hazudtam semmit a jelenlegi munkámról, elmondtam mivel foglalkozom, látták a végzettségemet és ők úgy láttam örülnek nekem és nagyon gyorsan visszaszóltak a pozival kapcsolatban. A jelenlegi helyemet nem szerettem már, mert mindenki próbálta a másikra rányomni a saját munkáját és olyan dolgokért próbáltak felelősségre vonni ami nem is hozzám tartozik így besokalltam, nagyon motiválatlanul jártam be ami igazából nem megoldás hosszú távon. Ezt megspékelte a jelenlegi gyenge fizetésem is amit véleményem szerint nem mostanában emeltek volna meg és már pedzegették, hogy a jövőben még más is a mi munkánk lesz...se szakmai, se pénzügyi előrelépésben nem reménykedtem már. Normális, hogy még így is furcsa a környezetváltozás? Igazából minden körülmény azt mondatta velem, hogy meneküljek, de mégis kettős érzésem van, mert a közvetlen kollégáimat kedveltem. Ettől függetlenül nem tudom mit csinálnék most, ha akkor telefonban azt mondom a jelenlegi gazdasági helyzetben, hogy "köszönöm, de nem élnék a lehetőséggel..." :D Ti voltatok hasonló helyzetben?

dec. 31. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Most vagyok, csak nem jobbra, hanem a semmire váltok. Mérgező munkahelyből elég volt egy életre.
dec. 31. 20:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Remélem minél előbb találsz valamit!
dec. 31. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy normális, lehet tízen évet lenyomtál azon a helyen és most új környezet új kollégák, be kell illeszkedni a csapatba.

De összességében reméljük jobb lesz.

dec. 31. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

A megszokottat mindig nehéz elengedni. Akkor is ha f.s, mivel már otthonosan mozogsz benne.

Kb hasonlóban vagyok.

Nálunk mondjuk a mobbing a folyamatos es vezetők szítják kibeszélik a kollegákat rondán lejáratva meg stb.

Aztán közben már 3 interjun voltam és az egy dolog hogy még nem vettek fel sem, de amúgy a jelenlegi bérem alá ajánlanak is, de szóval amit látok, akikkel interjúzok ugyanazok a kaliberek...

Nálunk a vezetők 50 es idősödő önmagukkal elégedetlen klimaxos komplexusos nők. Mindenkit utálnak aki fiatal okos szorgalmas es boldogan ügyesen dolgozik..nehogymár boldog legyen bárki is..

És interjukon hallod...eddig ugyanolyan 50 es töltöttgalamb nők fogadnak..(pénzigy számvitel irodai ügyintézői ilyesmi területek)

Amikor interju után jön az hogy nem sikerült a felvétel, szinte megkönnyebbülök hogy akkor nem estem cseberből cseberbe..

De azért adogatom befelé a pályázatokat máshova is.

Amugy ha te meg nagyon kellesz, gyanus lehet az is hogy vagy agyontúlóráztatnak vagy most van csak égetően sürgős projekt amire plusz ember kell, nem ártana több info.

dec. 31. 20:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Nyílik egy új üzem ahova elég sok embert keresnek, így ez is közrejátszhat, de nagyon a környéken amúgy sem lehet válogatni így ki tudja mikor jött volna más lehetőség. Lehet 2 hónap, lehet 2 év...mai világban ez kiszámíthatatlan. Én is már olyan helyekre adogattam folyton a pályázataimat, ami majdhogynem meg se érte volna ha fizetnem kell egy drága albérletet is mellette a saját lakásom mellett. El is mentem interjúkra, de valahogy nem engem választottak, ami nekem is igazából megkönnyebbülés volt, mert én sem az a típus vagyok aki gondol egyet és egyik hétről a másikra áttenné a székhelyét 100 km-re. Én már tényleg úgy éltem meg hogyha nem vágok bele az ismeretlenbe akkor sose lesz jobb, mert itt semmi pozitív változásra nem lehetett számítani...
dec. 31. 21:05
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
Naná! A munkahelyeden az életed egyharmadát töltöd. Nem mindegy, hogy mit kapsz ki.
tegnapelőtt 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!