Normális, hogy izgul az ember munkahelyváltás előtt és kicsit furcsán éli meg az egészet?
Persze hogy normális, lehet tízen évet lenyomtál azon a helyen és most új környezet új kollégák, be kell illeszkedni a csapatba.
De összességében reméljük jobb lesz.
A megszokottat mindig nehéz elengedni. Akkor is ha f.s, mivel már otthonosan mozogsz benne.
Kb hasonlóban vagyok.
Nálunk mondjuk a mobbing a folyamatos es vezetők szítják kibeszélik a kollegákat rondán lejáratva meg stb.
Aztán közben már 3 interjun voltam és az egy dolog hogy még nem vettek fel sem, de amúgy a jelenlegi bérem alá ajánlanak is, de szóval amit látok, akikkel interjúzok ugyanazok a kaliberek...
Nálunk a vezetők 50 es idősödő önmagukkal elégedetlen klimaxos komplexusos nők. Mindenkit utálnak aki fiatal okos szorgalmas es boldogan ügyesen dolgozik..nehogymár boldog legyen bárki is..
És interjukon hallod...eddig ugyanolyan 50 es töltöttgalamb nők fogadnak..(pénzigy számvitel irodai ügyintézői ilyesmi területek)
Amikor interju után jön az hogy nem sikerült a felvétel, szinte megkönnyebbülök hogy akkor nem estem cseberből cseberbe..
De azért adogatom befelé a pályázatokat máshova is.
Amugy ha te meg nagyon kellesz, gyanus lehet az is hogy vagy agyontúlóráztatnak vagy most van csak égetően sürgős projekt amire plusz ember kell, nem ártana több info.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!