Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktatok munkahelyváltások...

Szoktatok munkahelyváltások közt pihenőidőt tölteni?

Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, mint ami most nálam lesz, hogy felmondtam, de csak augusztus elejétől fogok dolgozni, ezzel 1 hónapig pihi, párommal kikapcsolódás, esetleg utazás. Egészséges, ha az ember nem azonnal kezd dolgozni.
2022. jún. 15. 00:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Két munkatársnőm is csinált így. Ha anyagilag meg tudod oldani, miért ne tehetnéd? Én csak azért nem teszem, mert 2 kutyának vagyok a gazdája, akik a leglehetetlenebb módon tudnak lesérülni, szóval éves oltás, ajánlott gyógyszerek, kaja, ruha, játékok, tréningfalatok, suli mellett még ezt is bele kell kalkulálni. Egyszer pl 80 ezret hagytam az orvosnál, de volt, hogy kb 30 ezret hagytam ott, mert cseresznyeszem műtétje voltaz egyiknek meg plusz a gyógyszerét is meg kellett venni utána és a másikat panzióztatni kellett addig, ami szintén kiadás volt, szóval abban a hónapban úgy 60 ezret simán elköltöttem erre és akkor még ott volt a rezsi, a kaja és az egyéb kiadások.

Van megtakarításon, de az pont a kutyáim miatt van vészhelyzetre.

2022. jún. 15. 00:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Általában van elég tartalékom ahhoz, hogy megtehessem. Sőt, volt, hogy annyira kiborított a volt munkahelyem, hogy meg sem vártam, amíg lesz másik, felmondtam azonnal.
2022. jún. 15. 03:38
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Mi olyan munka van, amit annyira nagyon ki kell pihenni? 😃

Pihenjenek a nyugdíjasok...

2022. jún. 15. 06:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már így. Megszüntettem az egyéni vállalkozásomat, és utána 3 hónapig pihentem, regenerálódtam. Utána kezdtem el állást keresni, hamar találtam viszonylag.
2022. jún. 15. 07:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Általában igen. Bár olyan sok váltásom még nem volt. :-)
2022. jún. 15. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán, maximum 2-3 napot amit még a fennmaradt szabimból kivettem a végén. Egyszer volt 2 hét szünetem, de akkor országot is váltottam, szóval volt egy csomó elintéznivalóm. Tök jó dolog a szünet, de valahogy én nem éreztem rá igényt az eddigiek során.
2022. jún. 15. 11:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha anyagilag megteheted és szeretnéd is, akkor persze, miért ne? Szerintem még hasznos is lehet, pl beérni magad a korábbi elmaradásokkal amire a napi gályázás alatt nem volt időd és szép lassan felgyűlt. Vagy esetleg gyors tanfolyamra, továbbképzésre. Vagy amit pl a többiek is már mondtak, regenerálódni az előző munkahely miatt.
2022. jún. 15. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem. Egyik nap véget ért a munkaviszonyom (lejárt a felmondási idő), másnap kezdtem az új munkahelyen.
2022. jún. 15. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!