Első irodai munka?
Hello!
Még sosem dolgoztam irodában
Csak mint értékesítő dolgoztam eddig amiben persze fizikai munka is társult a raktározással egykézben. Kiszolgálás, futkározás áruátvétel reklamácio stb
Ha sikerülne irodába kerülni hogy bírnám? Napi 8 órát?
Biztos másabb mint a 12 órázás vagy a furcsa lenne a hétvégén nem dolgozás.
Annyi hogy nincs hétközben így szabad napja az emberbek.
Kérlek meséljetek ha már ti is váltottatok ekkorát munkakörben.
25/n
miért ne bírnád?:D
klímás irodában pötyögsz, zenét hallgatva, egyik kezedben kávéval, bármikor pihenhetsz, pletykálkodhatsz a többiekkel stb
ezt ki ne bírná?😅
Én egy hete kezdtem irodai munkát. Magán vállalkozónál.
Egy nagy épületben vagyunk kevesen. Hát nekem sok volt a 8 óra a gép előtt ülés. De szerencsére meglehet szokni. Telefon töltő, fülhallgató legyen nálad! Alap dolog lesz, imádok streamet hallgatni
Nem kell túlgondolni az egészet, viszont az irodai munkánál nem ártana a helyesírás, azon pedig egy kicsit dolgoznod kéne.
Számítógépkezelés megy? Word, Excel? Tízujjas gépelés? (két hét alatt egész jól megtanultam) Windows kezelés? Persze mindezt csak felhasználói szinten, de kéne tudni, mert elég idegesítő, ha mindenért máshoz futkosol segítségért, ill. neked egy napos meló, amit más 30 perc alatt elvégez, és akkor is sokat hibázol.
Köszönöm a hozzászólásokat
Igyekszem fejleszteni magamon
Muszáj
Mert tenni kell, hogy jobb legyen annál ami most van.
És végül megszereztem az állást! Meg is akarom tartani.
Sosem késő :)
Gratulálok! Szorítok neked.
Ha tanulni akarod a tízujjas gépelést, akkor ajánlom figyelmedbe a Klavaro gépírás oktató ingyenes programot. Nekem kb. tényleg két intenzív hét alatt ment, de úgy, hogy utána nem is álltam vissza pötyögésre. :)
A Windows, Word, Excel nem olyan rémisztő, majd kiderül, hogy melyiket milyen szinten kell tudni, mire lesz szükséged.
Köszönöm szépen :)
Gépírást tanultam szerencsémre még középiskolában :D
De nem használtam eme csodás képességemet olyan 5 évig.
Excelt utoljára 2019-ben használtam okj-n.
Egy kis odafigyelés több gépelés és ez korrigálódni fog, de ehhez kelleni fog a napi szintű gépelés.
Telefonon mindent félre gépelek
A helyesírás meg mindig fejleszthető szerencsémre vannak erre programok.
Megpróbálom :>
ha régóta nem használtad, akkor ideje leporolnod ezt a képességet. Már csak azért is, mert lehet, hogy eleinte gyorsabban menne a pötyögés, és ha tempósabban kell tolni, akkor úgy írsz, tízujjas helyett.
Szóval én egy kicsit nekifeküdnék ezzel a programmal otthon, viszont jó, hogy van valami alap, akkor az első leckéket ki is hagyhatod, csak a gyakorlót kell használnod. Ha napi egy-két órát gyakorolsz, hamar menni fog. Én napi nyolc órán át toltam szerintem, és játéknak fogtam fel. Két hét alatt nulláról gyorsan és pontosan megtanultam gépelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!