Irodai munka volt az álmom, de most nem tetszik?
A közeg sem mindegy.
De újnak lenni mindig jóval nehezebb mint réginek.
Én azt tanácsolom,
"Nem lesz olyan munka, ami olyan nagyon tetszeni fog, ez a megélhetésről szól."
ne hallgass ilyenekre.
Ha nem adod fel, találsz olyat ahová szeretsz bejárni és élvezed a munkaidőt is az életedben.
Sőt, ha nem a munkával hanem a közeggel van baj most, akár ez is kialakulhat olyanná.
Értem, ha ilyen "mozgékony" munkákat szeretsz akkor nem az irodai élet a te utad :)
Szerintem nézz körbe, mi az ami érdekelne ilyen stílusú munkákban. Esemény szervező, ügynök, stewardess, rendőr, építő/szerelő szakember ... és ha megvan akkor ráérsz váltani.
A hr nekem sem tetszene. Irodai munka oké, de nem érzem annak (voltam hr asszisztens). Könyvelőként dolgozom most, ezzel nagyon meg vagyok elégedve. Békés, tiszta munka és nem kell mászkálni meg embereket csesztetni egész nap, mint hresként.
Neked mi nem tetszik benne?
#6 nagyon köszönöm amit írtál! Fogok váltani.
#8 a maszkálassal nincs baj, amikor bent kell ülni egy-egy helyen több órát, hogy elfogadják a papírokat, idegenrendészeten pl., kibírható, de nem olyan élvezetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!