Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodai munka volt az álmom,...

Irodai munka volt az álmom, de most nem tetszik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elkezdtem dolgozni egy HR-es pozícióban, eddig csak fizikai munkát végeztem nagyrészt. Mindig irodában akartam dolgozni, de valahogy mégse annyira tetszik, mint az ahogy én gondoltam. 1 hónapja vagyok itt, ezt megszokja az ember vagy váltsák?

2022. márc. 22. 12:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem lesz olyan munka, ami olyan nagyon tetszeni fog, ez a megélhetésről szól.
2022. márc. 22. 13:04
 2/14 A kérdező kommentje:
Ezt tudom, viszont eddigi munkáim során nem azt éreztem, hogy csak a pénz miatt megyek be. Itt se azt érzem csak maga a munka nem tetszik.
2022. márc. 22. 13:11
 3/14 Metionin ***** válasza:
100%
Keresgélj és ha találsz jobbat, akkor válts. Irodai munka és irodai munka között is sok különbség van. Ahol most vagy, tudd be tapasztalatszerzésnek, ezáltal van esélyed bejutni jobb helyre a jövőben.
2022. márc. 22. 13:13
 4/14 Shaddark ***** válasza:
100%

A közeg sem mindegy.

De újnak lenni mindig jóval nehezebb mint réginek.

Én azt tanácsolom,

"Nem lesz olyan munka, ami olyan nagyon tetszeni fog, ez a megélhetésről szól."

ne hallgass ilyenekre.

Ha nem adod fel, találsz olyat ahová szeretsz bejárni és élvezed a munkaidőt is az életedben.

Sőt, ha nem a munkával hanem a közeggel van baj most, akár ez is kialakulhat olyanná.

2022. márc. 22. 13:18
 5/14 A kérdező kommentje:
A közeg nem olyan rossz, 6-8 emberrel vagyunk egy irodában, többnyire nem magyar kollégákkal. A kollégák kedves, segítenek mindenben. Van mindig tennivaló, de kilátásom szerint nem nekem való az egyben 8 órát ülés.
2022. márc. 22. 13:25
 6/14 Shaddark ***** válasza:
91%

Értem, ha ilyen "mozgékony" munkákat szeretsz akkor nem az irodai élet a te utad :)

Szerintem nézz körbe, mi az ami érdekelne ilyen stílusú munkákban. Esemény szervező, ügynök, stewardess, rendőr, építő/szerelő szakember ... és ha megvan akkor ráérsz váltani.

2022. márc. 22. 13:46
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem tetszik, akkor nézz mas után.
2022. márc. 22. 13:51
 8/14 anonim ***** válasza:
87%

A hr nekem sem tetszene. Irodai munka oké, de nem érzem annak (voltam hr asszisztens). Könyvelőként dolgozom most, ezzel nagyon meg vagyok elégedve. Békés, tiszta munka és nem kell mászkálni meg embereket csesztetni egész nap, mint hresként.

Neked mi nem tetszik benne?

2022. márc. 22. 14:23
 9/14 A kérdező kommentje:

#6 nagyon köszönöm amit írtál! Fogok váltani.

#8 a maszkálassal nincs baj, amikor bent kell ülni egy-egy helyen több órát, hogy elfogadják a papírokat, idegenrendészeten pl., kibírható, de nem olyan élvezetes.

2022. márc. 22. 14:48
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát, ki kell, hogy ábrándítsalak, mert a legtöbb irodai munka másról sem szól, mint egy helyben üldögélésről.
2022. márc. 28. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!