Kistestű krapekként mennyire kell tartanom attól hogy új munkahelyen szünetben felkapnak és megruháznak, ha valakinek nem tetszik a viselkedésem, vagy kinézetem?
Figyelt kérdés
Munkahely váltás előtt mennyire kell ezzel is számolnom?2022. márc. 3. 15:55
1/8 anonim válasza:
Ha valami cigánytelepre mész szemetet gyűjteni, akkor van rá esély
2/8 anonim válasza:
De tényleg, milyen munkahelyekhez vagy te szokva, ahol ez a konfliktusok elintézési módja? Vagy kérdezzem inkább azt, hogy milyen stílusban kommunikálsz az emberekkel, amire ez az átlagos reakció?
3/8 A kérdező kommentje:
Egyszer kv szünetben elém állt egy ilyen hústorony, két vállamnál összenyomott és megemelt majd arrébrakott mint egy darab fadarabot.Lábaim se értek, csak ficánkoltam, utána megnyikkanni sem mertem.
2022. márc. 3. 16:06
4/8 anonim válasza:
És ugye semmi okot nem adtál hogy így banjanak veled...
Mekkora kamu.
5/8 anonim válasza:
És igen, 4-es személyeb ismét megjött a minden kérdéshez tartozó KaKi (Kamu Kinder)!
6/8 anonim válasza:
Valakivel keversz, de mindegy.
20 eve dolgozom, tobb teruleten megfordultam, es tobbszaz munkatarsam volt.
De meg akik nem jottek ki egymassal, azok sem lokdostek egymast.
Szoval igen, ezt nehez elhinnem, max az elsonek van igaza, es a telepen ez normalis viselkedes...
7/8 anonim válasza:
Nem tudom milyen ótvar helyen dolgozol. Ha nálunk ilyet csinálna valaki, elég hamar repülne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!