Férfiak! Ti mikor teszitek ezeket a dolgokat egy lánnyal? Ha barátként tekintetek rá, vagy ha tetszik nektek a lány?
Pl. Féloldalasan megszokott ölelni ritkán.
Folyamatosan piszkál/húzza az agyam (néha túlzásba viszi és megsért.) Szereti piszkálni a hajam.
Néha elkapom hogy végigmér és ha csinosabban öltözök akkor szinte bámul végig.
De máskor meg szinte levegőnek néz.
Vált néhány szót velem és úgy viselkedik mintha sosem lettek volna a fentebb leírt dolgok.
Mintha tényleg egy senki lennék csak valaki aki éppen az útjában van.
Nagyon kiakaszt ezzel a viselkedésével.
Annyira kétesen viselkedik állandóan.
Meg a beszólásai már az agyamra mennek.
Majdnem minden második mondatomba beleköt..
Ugyanez volt velem is, a végére már olyan szinten kerültem minden vele való kontaktust, hogy azt elmondani se tudom. Amennyire szerettem vele időt tölteni a kezdetekben, a végére már attól rosszul voltam, ha megláttam. Rohadtul untam a beszólogatásait, a kötözködését, azt, hogy minden reggel idegben voltam, mert nem tudtam, hogy milyen lábbal kelt fel aznap, hogy mi vár rám, hogy beleköt e még abba is, ahogy lélegzem.
Nem éri meg az ilyen férfi, a kapcsolatban még ezerszer ilyenebb lenne. Engedd el.
Utolsó nagyon sajnálom hogy így történt. :/
De komolyan beszólt neked,utálatból,veszekedés kezdeményezés miatt?
Mert akiről én beszélek inkább elvicceli az egészet.(Elvileg nem gondolja komolyan.) Habár ez sem elfogadható viselkedés hosszabb távon. Tudom. :/
Nem 100-as az tuti. Persze egy csomó lány szereti ezt. Amikor még iskolába jártam, akkor az összes bunkó srácot imádták a lányok. Volt, hogy valaki ellökte a folyosó közepén a barátnőjét, mert éppen olyanja volt, és semmi sem történt utána.
Persze nem csak a barmokért rajongtak a lányok, de ha valaki irdatlan nagy bunkó volt, akkor tuti, h sorban álltak előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!