Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodai munka, ahova "minden...

Irodai munka, ahova "minden hülyét" felvesznek?

Figyelt kérdés
Ismertek ilyen munkahelyet, ahova kb. mindenkit felvesznek irodai munkára? Egy ismerősömmel "beszélgettünk" és ő állított egy ilyen munkahelyet, ahova nem kérnek különösebb végzettséget sem, csak ülni kell a kis iróasztala mögött és csinálni a munkáját... Nem tudtam meg ennek a szuper munkahelynek a nevét, de erősen kétlen, hogy létezik ilyen, inkább csak nagyot akart mondani.
2021. dec. 12. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Mindenféle ügyfélszolgálat pl pont ilyen
2021. dec. 12. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
Persze.
2021. dec. 12. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Az önkormányzatnál van ilyen. 4 titkárnő egy irodában, abból 1-2 dolgozik, a többi kávézgat meg facebookozik.
2021. dec. 12. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel olyan keveset fizetnek, olyan munkaerőt is kapnak. Igen, vannak ilyen helyek.
2021. dec. 12. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:
36%
Az a baj, hogy az utca embere mindig mindent lefikáz, amit csak hall. Szerintem egy egészséges ember, aki amúgy mindent leszól, az is el tudna vértezni egy ilyen "semmi" munkahelyen, így fölösleges leszólni bármilyen munkát is.
2021. dec. 12. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
36%
Az adminisztrátor pozíciók általában ilyenek, de szerintem baromi unalmas lehet
2021. dec. 12. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
80%

És mi az az alacsony végzettség? Gondolom érettségi, diploma.

Mert itt már semmi nem elég.

2021. dec. 12. 22:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!