Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjún hogy érdemes...

Állásinterjún hogy érdemes kezdeni ezt a kérdést?

Figyelt kérdés
Állásinterjún a tipikus mesélj magadról kérdést hogy érdemes indítani? Csak kezdjem azzal hogy hol tanultam? Bocsi, első interjúm és kissé ideges vagyok, mivel még nem voltam ilyen helyzetben.

ma 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
48%

Foglald össze röviden hogy hol tanultál, milyen tapasztalatod van, miven vagy különleges más jelentkezőkhöz képest és hogy mi érdekel, mit szeretsz.

Pl

"Kiss Béla vagyok, nyáron végeztem fizika BSc-n csillagász szakirányon. A tanulmányaim során a (...) kutattam elsősorban, illetve kulcsszerepet játszottam egy műholdfejlesztő projektben, amely során (...valami szakmai...). Lenyűgözött a [cég] legfissebb kutatása a (...)-ról és alig várom, hogy együtt dolgozhassunk. Munkám során szeretnék X, Y, Z dologban elmélyülni és úgy gondolom, hogy az ehhez fűződő korábbi kutatásaim által előrevinném a csapatot."

Valami ilyesmi szerintem.

ma 14:17
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
sosem kaptam ilyen kérdést, pedig voltam már 50-60 személyes interjún életem során.
ma 14:32
 3/4 youngboy26 válasza:

NEM!!!!!!

Az erősségeidet példával jellemezd, próbáld az előadásod során hitel érdemlően bizonyítani, hogy téged válasszanak ki, természetesen ha az állás a személyes kontaktkor érdekel.

ma 15:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Jól van, látom itt nem lehet normális kérdést feltenni.
ma 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!