Meddig érdemes reménykedni abban hogy sikeres volt az állásinterjú? 🐻 Nálatok is így zajlott?
A héten volt az interjú kedd délután.
Nem tartott sokáig, 15 perc volt, 6-7 perc alatt elmondták a dolgokat, aztán végeztünk is úgymond, mivel én is kérdeztem +mondtak is egyébb dolgokat azzal kapcsolatban így lett összesen 15 perc.
Szerintetek ez normális hogy eddig tartott?
Azt mondták hogy ha lenne magasabb képesítésem azon a területen biztosan fel vennének, igaz hogy nem arra az állásra jelentkezem pont, szóval azt mondták hogy még van 3-4 jelentkező akit meghallgatnak a héten és mindenképpen vissza szólnak.
Októberb 2-án lenne a munkakezdés.
Én voltam az interjún vagy az első vagy a második.
Szerintetek meddig érdemes reménykedni?
Neked hogyan zajlottak az interjúk?
Egy fokkal alacsonyabb ez igaz.
Először azt az állást hirdették meg amire teljesen megfelelő vagyok, még felül is teljesítettem az elvárásokat azzal szemben.
Hétfő rakták fel a másik hirdetést amihez sajnos alacsonyabb a képzettségem, de arra egyébként sem jelentkeztem volna mivel ugye nincs meg hozzá az a képzettség.
Ez a "meghallgatunk még embereket" feeling burkoltan azt jelenti, hogy nem akarnak Téged.
valami f@szság bajuk van veled.... amit nem mernek a szemedbe mondani (gerincesek nagyon!)
Nem vagy nekik szimpatikus.
Más kapta meg 🦊
Keress tovább minden ilyen esetnél, sok interjút le kell futni néha 🐓
6.Nincs kizárva.😔
Mondjuk múlthéten kedden küldtem be az önéletrajzot és azon a héten pénteken hívtak fel hogy kedden mehetek interjúra.
Holnapi napra remélem még maradt azért 50% esély.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!