Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meddig érdemes reménykedni...

Meddig érdemes reménykedni abban hogy sikeres volt az állásinterjú? 🐻 Nálatok is így zajlott?

Figyelt kérdés

A héten volt az interjú kedd délután.

Nem tartott sokáig, 15 perc volt, 6-7 perc alatt elmondták a dolgokat, aztán végeztünk is úgymond, mivel én is kérdeztem +mondtak is egyébb dolgokat azzal kapcsolatban így lett összesen 15 perc.

Szerintetek ez normális hogy eddig tartott?

Azt mondták hogy ha lenne magasabb képesítésem azon a területen biztosan fel vennének, igaz hogy nem arra az állásra jelentkezem pont, szóval azt mondták hogy még van 3-4 jelentkező akit meghallgatnak a héten és mindenképpen vissza szólnak.

Októberb 2-án lenne a munkakezdés.

Én voltam az interjún vagy az első vagy a második.

Szerintetek meddig érdemes reménykedni?

Neked hogyan zajlottak az interjúk?

2023. szept. 21. 16:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szerintetek a holnapi napon érdemes lenne megcsörgetni őket?
2023. szept. 21. 21:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Velem olyan is volt, hogy 3 hét múlva hívtak, mert szabin volt a hr-es.

De én nem reménykednék egy hétnél tovább, mennék a többire.

2023. szept. 22. 16:55
 13/18 A kérdező kommentje:

Megcsörgettem őket, vissza is hívtak, kis türelmet kértek jövő hét keddig.

Van remény. 🙂

2023. szept. 22. 19:53
 14/18 anonim ***** válasza:

Az interjún mindig érdemes rákérdezni, hogy mikor várhatsz értesítést. Ez ad egy támpontot, ami persze bármikor borulhat is, mert elhúzódhat náluk a procedúra, szabadságra mehet egy döntéshozó, bármi lehet.

Szerintem jól tetted, hogy felhívtad őket, most már van egy elméleti határidőd. Ha akkor nem jelentkeznek, pár nap múlva azért kérdezz rá.

Ha másik pozícióról is szó volt, akkor érdemes lehet arra is rákérdezni - főleg, ha erre elutasítanak, hogy a másik pozi még nyitott-e. Lehet, hogy másik HR-es foglalkozik vele, de át tudnak irányítani hozzá, ha téged érdekel, meg ők is nyitottak.

Sőt akár azt is érdemes lehet megkérdezni, hogy van-e más nyitott pozíció náluk, ami számításba jöhet neked, vagy hogy ezeket hol teszik közzé (ha még nem ismered). Sok cég nem csak, vagy akár nem is első sorban a nagy állásportálokon hirdet, hanem van saját karrier oldaluk. A profession.hu és társai sokba kerül a cégeknek, ezért nagy cégek csak a nehezen betölthető állásokat hirdetik ott meg, gyakran töredékét annak, ami a saját álláshirdetési felületén fent van.

Túlságosan egy állásra/cégre rápörögni, hosszan várni nem érdemes, de azért a lehetőséget add meg magadnak.

2023. szept. 23. 15:33
 15/18 A kérdező kommentje:

14. Ez egy jó ötlet,köszi.

Mindenképpen rákérdezek hogy van e más lehetőség is ott ha esetleg nem jönne ez össze.

Valóban igazad van abban is hogy nem minden cég hirdet a nagyobb ismert álláskereső oldalakon, éppen ez a cég sem hirdetett ott csak véletlenül akadtam rá.

Teljesen egyetértek veled, megadta az esélyt. 🙂

2023. szept. 23. 21:06
 16/18 A kérdező kommentje:

Egyébként sikerült. 🥳

Köszönöm szépen a jó tanácsokat. 😘

2023. okt. 7. 10:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Sok sikert és jó munkát! Remélem, hosszú távon beválik majd!
2023. okt. 7. 12:19
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen viszont kívánom. 🙂

Reméljük a legjobbakat.

2023. okt. 7. 18:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!