Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az nem normális bennem hogy...

Az nem normális bennem hogy idegesít a munkahelyen hogy két nő egész nap beszélget mellettem mindig? Én meg csak végzem a dolgom csendben mint egy robot

Figyelt kérdés
Nekem nincs ott igényem beszélgetni
ma 05:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Mi a kérdésed?
ma 06:09
 2/13 anonim ***** válasza:
48%

Nem vagy csapatkèpes 😁

Ha a górèval jóban vannak még te leszel a végén a rossz

ma 06:11
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Normális. Tegyél be fülest.
ma 06:47
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Részemről normális. Én sem vagyok kíváncsi senki kölykére, ebédjére, bajaira, stb
ma 07:00
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem normális de engem egyáltalán nem zavar hogy egész nap beszélget 2 kolléga.
ma 07:40
 6/13 anonim ***** válasza:
52%
Nem normális, hogy zavar, hogy ők egymással beszélgetnek, azt megérteném, hogy zavarna, ha közben téged is faggatnának, de a kérdés alapján hozzád nem szólnak. Gondolom van némi szociális fóbiád, nem szereted az embereket, szerintem is tegyél be egy fülest aztán annyi, ők meg hagy beszélgessenek.
ma 07:58
 7/13 anonim ***** válasza:
60%

“ Nem normális, hogy zavar, hogy ők egymással beszélgetnek”

Dehogynem, ku.rva zavaró tud lenni és nehezít a koncentrálásban. Különben is munkahelyen dolgozni sem ártana, nem csak pletyizni kéne bejárni. Én amúgy beszélgetek a kolleganőimmel munka közben, jóban vagyunk, de engem is irritál, ha valakinek egész nap be nem áll a szája.

ma 08:02
 8/13 anonim ***** válasza:
60%

Normális, de gondolj bele én esti suliba járok és este 7 kor beszélnek egyfolytában mellettem amikor én már majdnem bealszok ezek még lökik a süket dumát:D

Este még idegesíttőbb. Amúgy én szeretek dumálni, de nem este már amikor alig van erőm bármihez is.

ma 08:05
 9/13 anonim ***** válasza:
24%

Nem normális. Amikor elvállaltad a munkát láttad, hogy nem lesz saját irodád és emberek lesznek melletted. Tudtad azt is, hogy az emberek szeretnék beszélgetni.

Ez olyan, hogy én autópálya mellett dolgozom, és normalis-e, hogy zavarnak a mellettem elszáguldozó autók? Nyilván zavarnak de tudtam mi lesz.

ma 08:38
 10/13 anonim ***** válasza:
18%

Te vagy az Edit?

Mi sem szeretjük az ilyen savanyú embereket, akik úgy dolgoznak egész nap, mint aki citromba harapott.

Emberek között dolgozni ilyen. Válassz olyan munkát, ahol nem vagy összezárva másokkal!

ma 08:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!