Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az nem normális bennem hogy...

Az nem normális bennem hogy idegesít a munkahelyen hogy két nő egész nap beszélget mellettem mindig? Én meg csak végzem a dolgom csendben mint egy robot

Figyelt kérdés
Nekem nincs ott igényem beszélgetni
ma 05:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem normális, hogy te úgy szeretsz dolgozni, hogy közben nem beszélgetsz senkivel sem. Sőt, van olyan munka, amit csak úgy lehet, figyelni kell rendesen.

De fogadd el, hogy más meg szeret beszélgetni munka közben.

Nem vagyunk egyformák. Egyik sem rossz vagy jó.

ma 09:05
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
Néha jó beszélgetni, de más dolgozni jár oda, ezt tiszteletben kellene tartani, hogy zavaró!
ma 09:11
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Egy ideig másik irodában voltam, ott is egész nap csak a szájuk járt, fárasztóbb volt hallgatni őket, mintha kétszer annyi munkám lett volna.
ma 09:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Munkahely. Normál esetben van elvégzendő munka. Gondolom nem a munkával kapcsolatos megbeszélésekkel van baj, hanem amikor két ember folyamatosan pletykál és pofázik a magánéletéről és mások magánéletéről. Nem könnyű így a munkára koncentrálni.
ma 10:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, hogy ezt êrzed. Szálanként ki tudnám tépni a hajam, amikor órákon keresztül mindenkit egyesével kipofáznak, de valami bődületes hazugságokkal nyomják tele egymás fejét. Nyilván rólam is, ha épp nem vagyok ott.

Sosem voltam az a nagy beszélgetős típus, de minek is, amikor az emberek csak azt nézik, ki mennyit és hogyan dolgozik, mikor érkezik meg és mikor megy haza, hogysn tudnak egymás alá tenni. Ebben nem veszek részt.

ma 10:25
 16/16 anonim ***** válasza:
78%

Engem nem zavar ha másik két ember beszélget.

Engem az zavar amikor megállás nélkül rosszindulat jön ki a szájukon aztán amint ki megy valaki kibeszélik összesúgnak majd nevetnek ha meghallja vagy visszajön. Kivéve ha vezetőről van szó akkor nem nevetnek ha meghallja.

Amúgy ha normálisak aranyosak nem zavar.

ma 10:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!