Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az utóbbi 10 évben hány...

Az utóbbi 10 évben hány munkahelyetek volt?

Figyelt kérdés
Én mindig 2-3 évente váltottam magasabb fizetésért. Úgy gondoltam annyit azért jó lenni egy helyen, hogy a cégek stabilnak tekintsenek. Azt mondják amúgy egyszer belefér korábban is váltani mondjuk fél év után vagy akár próbaidő alatt.

ma 17:41
A kérdező szavazást indított:
1
2-3
4-5
több, mint 5
14 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:

Ahhozba cégek stabulnak tekintsenek en skman beirok eg? Cégnél tobb ev munkaidot is a par honap helyett is. Meg letagadok másik nem releváns melot.

Szoval ha a évben volt 5 munkahelyem is az oneletrajzban nem lesz benne mind az 5 csak ami kompetens ahhoz amire jelentkezem.

Eddig a kutyát se erdekelte meg nem ellenorizte senki.

Egyedul csak az tűnt nekik fel ha oszintén leirtam a 5-10 eddigi munkahelyem.

Miota megtudtam hogy ez negativ visszatetsző azota nem irom le.

ma 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Jav: simán beírok 1 cégnél több év munkaidőt is
ma 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja és apa mondta egyszer higy a külföldi munkaviszonyaim ne irjam bele. (Nem tudom miért, nem kerdeztem vissza, de azota a kulfoldi nemtom hány munkahelyembol egyet se írok önéletrajzba)
ma 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát ha a gimis diákmelókat meg a feketén unokatesók babysittelése nem számít, akkor 2 (abból az egyik csak egy kutatócsoportos dolog volt az egyetemen napi bejelentéssel -viszont szakmailag nagyon releváns, a másik meg ahol jelenleg is vagyok, összesen kevesebb, mint 2 éve, ebből 1 év gyakornoki) Életrajzban ez a 2 szerepel. Lehet majd 5-10 év múlva az elsőt el fogom hagyni a CV-ből.
ma 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Az elmúlt 10 évem 3 év gyessel kezdődött. Aztán volt 1-1 év 2 vacak cégnél. És most már 5 éve vagyok a mostaninál.
ma 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Első munkahelyemen vagyok 17 éve, egy autóipari multi, anyagfeltöltő vagyok, azaz munkásnadrágos proli. Ez idő alatt 10 000 ember!! fordult meg a gyárban, nagy túlélő vagyok. :D
ma 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Korabbi munkahelyemen 15 evet voltam. Ezido alatt megtriplazodott az alapbol a kornyekhez kepest valamivel magasabb fizum, igy valtassal nem ertem volna el semmi kulonost, cserebe megmaradt a kenyelem.

Kulfoldi koltozes miatt lett uj munkahelyem. 2 ev alatt ugy 35% emelkedett, es hirdeteseket nezve, mashol nem adnak ennyit ugyanezert a meloert, szoval innen mar csak magasabb kepzessel tudok valtani.

ma 18:54
 8/8 anonim ***** válasza:
2008-ban kezdtem az első munkahelyemen, azóta is annál a cégnél vagyok csak más beosztásban.
ma 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!