Én mindig 2-3 évente váltottam magasabb fizetésért. Úgy gondoltam annyit azért jó lenni egy helyen, hogy a cégek stabilnak tekintsenek. Azt mondják amúgy egyszer belefér korábban is váltani mondjuk fél év után vagy akár próbaidő alatt.
Ahhozba cégek stabulnak tekintsenek en skman beirok eg? Cégnél tobb ev munkaidot is a par honap helyett is. Meg letagadok másik nem releváns melot.
Szoval ha a évben volt 5 munkahelyem is az oneletrajzban nem lesz benne mind az 5 csak ami kompetens ahhoz amire jelentkezem.
Eddig a kutyát se erdekelte meg nem ellenorizte senki.
Egyedul csak az tűnt nekik fel ha oszintén leirtam a 5-10 eddigi munkahelyem.
Miota megtudtam hogy ez negativ visszatetsző azota nem irom le.
ma 17:46
2/8 anonim válasza:
Jav: simán beírok 1 cégnél több év munkaidőt is
ma 17:47
3/8 anonim válasza:
Ja és apa mondta egyszer higy a külföldi munkaviszonyaim ne irjam bele. (Nem tudom miért, nem kerdeztem vissza, de azota a kulfoldi nemtom hány munkahelyembol egyet se írok önéletrajzba)
ma 17:48
4/8 anonim válasza:
Hát ha a gimis diákmelókat meg a feketén unokatesók babysittelése nem számít, akkor 2 (abból az egyik csak egy kutatócsoportos dolog volt az egyetemen napi bejelentéssel -viszont szakmailag nagyon releváns, a másik meg ahol jelenleg is vagyok, összesen kevesebb, mint 2 éve, ebből 1 év gyakornoki) Életrajzban ez a 2 szerepel. Lehet majd 5-10 év múlva az elsőt el fogom hagyni a CV-ből.
ma 18:08
5/8 anonim válasza:
Az elmúlt 10 évem 3 év gyessel kezdődött. Aztán volt 1-1 év 2 vacak cégnél. És most már 5 éve vagyok a mostaninál.
ma 18:16
6/8 anonim válasza:
Első munkahelyemen vagyok 17 éve, egy autóipari multi, anyagfeltöltő vagyok, azaz munkásnadrágos proli. Ez idő alatt 10 000 ember!! fordult meg a gyárban, nagy túlélő vagyok. :D
ma 18:42
7/8 anonim válasza:
Korabbi munkahelyemen 15 evet voltam. Ezido alatt megtriplazodott az alapbol a kornyekhez kepest valamivel magasabb fizum, igy valtassal nem ertem volna el semmi kulonost, cserebe megmaradt a kenyelem.
Kulfoldi koltozes miatt lett uj munkahelyem. 2 ev alatt ugy 35% emelkedett, es hirdeteseket nezve, mashol nem adnak ennyit ugyanezert a meloert, szoval innen mar csak magasabb kepzessel tudok valtani.
ma 18:54
8/8 anonim válasza:
2008-ban kezdtem az első munkahelyemen, azóta is annál a cégnél vagyok csak más beosztásban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!