Az utóbbi 10 évben hány munkahelyetek volt?
Figyelt kérdés
Én mindig 2-3 évente váltottam magasabb fizetésért. Úgy gondoltam annyit azért jó lenni egy helyen, hogy a cégek stabilnak tekintsenek. Azt mondják amúgy egyszer belefér korábban is váltani mondjuk fél év után vagy akár próbaidő alatt.nov. 15. 17:41
11/15 anonim 

válasza:

2016-ban kezdtem dolgozni, azóta 1 munkahely 3 részlegén dolgoztam (4nap az egyik, 6 hónap a másik, 7hónap a harmadik kihelyezett munkahelyén, 3 külön időpontban). 1 helyen próbaidő alatt mondtam fel (a lakást ahol albérletben voltam, eladták). 1helyen meg lejárt a szerződés, utólag derült ki, hogy lett volna új szerződés. (ez 3, ha munkáltatót nézem, de 5, ha mukavégzés helyét) +a szakmai gyakorlat helye
12/15 anonim 

válasza:

3. Muszáj váltabi, mert kb sehol nem becsülnek hosszú távon, meg azt hiszik, elvagy igy is meg elég az ígérgetés. Az elején van egy jó fizu aztán meg max az inflációkövetés. 2 év után lelépsz, máshol meg tárt karokkal várnak 15 %-al többért.
13/15 anonim 

válasza:

Még nincs 10 év munkaviszonyom, a harmadik munkahelyem jelenleg. Elsőt bő 3 év után hagytam ott mert haza költöztem a másodikat 5 év után nem önszántamból és kb 1 éve vagyok a jelenlegi helyemen, de nem az igazi... 31/f...
14/15 anonim 

válasza:

#12: Nálunk is ez az ígérgetés megy. A nagy inflációs évben kaptunk 8 %-ot, azt is úgy, hogy év elején 3-at aztán rájöttek, hogy ez édeskevés. Tavaly meg semmit. Sok kollégám lelépett, van aki 20 %-al többért.
15/15 anonim 

válasza:

1. Én is ezt csinálom :D
Meguntam, hogy kérdezgették, hogy "miért csak eddig voltál" aztán nem vettek fel sehova. Azóta mindenhova több évet írok be, soha nem derül ki. Sajnos ha csak 2-3 helyen voltál de csak 1-2 évig az is hátrány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!