1 éve dolgozom a munkahelyemen.A főnök az utóbbi hetekben teljesen kerül engem,hozzám se szól.Pedig idáig normális viszonyban voltunk.Vajon miért kezdett el hirtelen kerülni engem?
Figyelt kérdés
2021. szept. 3. 15:51
2/6 anonim válasza:
A kristálygolyóm nem mutat semmit, és mivel semmi, de semmi konkrétumot nem adtál meg, ezért nem is lehet válaszolni.
3/6 anonim válasza:
Én ennek örülnék. Olyan ember, akinek hatalma van felettem, akivel szemben kiszolgáltatott vagyok, lehetőleg ne jöjjön a közelembe, hacsak valami hivatalos ügy ezt nem indokolja.
4/6 anonim válasza:
Te vagy az Mónika ? üdvözlettel:A te kis Billed :)
5/6 anonim válasza:
3. 🙂. Hát igen, így is lehet.
Az más kérdés hogy az ott töltött időt jobb békességben eltölteni. Nem lehet higy kibeszelted a háta mögött és ő ezt megtudta? Akkor érthető lenne.
Nézz magadba higy elrontottál-e valamit. Ha nem akkor egyszerűen nem is rád haragszik, lehet higy magánéleti gondjai vannak és nincs kedve jópofizni.
6/6 anonim válasza:
Ha valamit elrontottál volna, akkor egy felnőtt, érett ember, pláne ha a felettesed, leül veled négyszemközt és megbeszéli ezt veled, jelzi a hibát, elmondja mi nem stimmel.
Ha azért kerül, mert valamit rosszul csináltál, akkor teljesen hülye. Normális vezető ilyet nem csinál, hogy játssza a sértődöttet meg duzzog csendben.
Szerintem ne törődj vele, ha baja van, majd elmondja. Felnőtt emberek így csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!