Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Normális,hogy a Szobatársam...

Normális,hogy a Szobatársam miatt Kelett elmenekülni az új munkahelyemröl? Jogosan vagyok kibukva?

Figyelt kérdés

Próbáltam vele beszélni semmi sikerrel akartam Szobatársat cserélni miatta az sem sikerült. Behisztizett ő nem akar másik Szobatársat és nem tudtam miatta cserélni sem. 2en voltunk egy Szobába ö 3kor lefeküdt aludni aludt estig én addig nem tudtam benn mit csinálni. Aztán este felkelt hajnali 1ig fenn volt és én meg aludtam 3-4 órákat. Minden tök jó lehetett volna ez miatt nem bírtam

Most meg pluszba és szívok munkát keresek. Volt munkahelyemre vissza tudnék menni de szabin van a doki oda se tudok addig menni

2020. okt. 27. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Mi köze van a dokinak a munkahelyváltásodhoz?

Ha te ennyire nem tudsz meglenni mellette, akkor a főnököddel kellene beszélni, és ezt nem tudja megakadályozni.

Az meg hogy egyszer nem aludtál eleget...

Az egész sztori egy nagy katyvasz és semmi értelme nincs annak amit írsz.

2020. okt. 27. 14:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Hetekig ment ez nem 1 napig

Üzemorvosra gondoltam

2020. okt. 27. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolom szálláson vagy. Ha ennyire zavar menj albérletbe, vagy keress egy olcsó panziót például ahol kiveszel egy szobát és elvagy. Vagy visszamész az előzőmunkahelyedre ha ez ennyire zavar, gondolom orvos azért kell hogy megadja az alkalmasságit hozzá. Legfeljebb pár napig nem mész, az idő alatt bejelentkezel munkanélkülire, ha volt 1 év folyamatos munkaviszonyod kapsz valamennyi segélyt arra az időre.
2020. okt. 27. 15:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Még 1 hetet kell várnom az üzemorvosra. Papirjaim nem küldték még. 1 hete várom a papirjaim addig segélyt se tudok intézni.

Én alkalmazkodtam sok mindent meg lehetett beszélni de akkor az irányomba is kicsit alkalmazkodni kell jobb esetbe

2020. okt. 27. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!