Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire normális ha egy...

Mennyire normális ha egy Féfri a teljes havi keresetét leadja a feleségének és csak akkor van kitakarítva ha a féj kitakarít ?

Figyelt kérdés
Csak nekem furcsa?
jan. 28. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A rabszolgatartást már betiltották.
jan. 28. 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A felesŵg is dolgozik?
jan. 28. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk fontos kérdés, ki hány órát dolgozik, ki mennyit keres?

Én kb háromszor annyit keresek, mint a férjem, szinte csak aludni járok haza. A férjem vállalkozóként otthon dolgozik, én ingázok. Az ő idejébe hétköznap jobban belefér, ő takarít, mosogat. Hétvégén együtt csináljuk, én mosok, főzök.

Ha a nő is dolgozik, akkor nem várható el tőle, hogy egyedül végezze a házimunkát.

jan. 28. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ, ha cserébe kapok p..nát, akkor megéri.
jan. 28. 21:44
 5/9 Katona Dius ***** válasza:
100%

Nálunk ez úgy van, hogy én dolgozok időben többet, de nekem sokkal szabadabb a munkaidőm. Férjem kevesebbet dolgozik, de ő napközben nem tud kimenni a munkahelyéről. Ő is leadja nekem a keresetét, mert én tudok eljárni befizetni a csekkeket, bevásárolni. Nála is mindig van pénz, hogy ha beugrana valahova meló után venni valami nasit vagy kaját magának, akkor tudjon. De a fő pénzügyeket én intézem. Viszont a házimunkát közösen intézzük, szét van osztva, hogy kinek mi a dolga. Pl a takarítást nálunk is férjem intézi, enyém a mosogatás, főzés, teregetés, hajtogatás. Ő takarít, intézi a szemetekeseket, és felesben látjuk el az állatokat. Ő a macsekokat, én a kutyust. Ha javítani kell valamit, azt ő intézni, felújításokat közösen.

Szóval csak ennyiből nem tudni, fura-e. Nem tudni egyikük munkarendjét, munkaidejét sem. Se azt, hogy csak a takarítás a férfié-e vagy minden házimunka?

jan. 28. 21:48
 6/9 A kérdező kommentje:
A férj keres többet és dolgozik többet.
jan. 28. 23:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Kiakadtam mikor mondta ,hogy a neje otthon van a gyerekkel ,de nem takarít nem mosogat ,haza megy a férj és neki áll egy halom mosatlannak a lakás szalad utánna átveszi a gyereket és még le is tejjel 🤭😅 én ezen kivagyok ,hogy lehet egy férfiaban ennyi önbecsülés 🤷
jan. 28. 23:35
 8/9 Katona Dius ***** válasza:
40%
Mondjuk nem értem én sem, hogy gyerek mellett hogy nincs ideje semmire? Mármint persze, gyerek mellett nincs idő mindenre. Ez tuti. De hogy semmire? Ez így tényleg fura.
jan. 28. 23:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdés mekkora a gyerek. Legtöbb ismerősömnek 1-2 éves gyereke van, egész nap mellettük kell lenni, mindegyikük rengeteget segít a feleségének munka után szóval felesleges ennyire egybitesen nézni a világot.
jan. 29. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!