Mennyire normális ha egy Féfri a teljes havi keresetét leadja a feleségének és csak akkor van kitakarítva ha a féj kitakarít ?
Mondjuk fontos kérdés, ki hány órát dolgozik, ki mennyit keres?
Én kb háromszor annyit keresek, mint a férjem, szinte csak aludni járok haza. A férjem vállalkozóként otthon dolgozik, én ingázok. Az ő idejébe hétköznap jobban belefér, ő takarít, mosogat. Hétvégén együtt csináljuk, én mosok, főzök.
Ha a nő is dolgozik, akkor nem várható el tőle, hogy egyedül végezze a házimunkát.
Nálunk ez úgy van, hogy én dolgozok időben többet, de nekem sokkal szabadabb a munkaidőm. Férjem kevesebbet dolgozik, de ő napközben nem tud kimenni a munkahelyéről. Ő is leadja nekem a keresetét, mert én tudok eljárni befizetni a csekkeket, bevásárolni. Nála is mindig van pénz, hogy ha beugrana valahova meló után venni valami nasit vagy kaját magának, akkor tudjon. De a fő pénzügyeket én intézem. Viszont a házimunkát közösen intézzük, szét van osztva, hogy kinek mi a dolga. Pl a takarítást nálunk is férjem intézi, enyém a mosogatás, főzés, teregetés, hajtogatás. Ő takarít, intézi a szemetekeseket, és felesben látjuk el az állatokat. Ő a macsekokat, én a kutyust. Ha javítani kell valamit, azt ő intézni, felújításokat közösen.
Szóval csak ennyiből nem tudni, fura-e. Nem tudni egyikük munkarendjét, munkaidejét sem. Se azt, hogy csak a takarítás a férfié-e vagy minden házimunka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!