Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire normális ha egy...

Mennyire normális ha egy Féfri a teljes havi keresetét leadja a feleségének és csak akkor van kitakarítva ha a féj kitakarít ?

Figyelt kérdés
Csak nekem furcsa?
tegnapelőtt 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A rabszolgatartást már betiltották.
tegnapelőtt 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:
A felesŵg is dolgozik?
tegnapelőtt 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk fontos kérdés, ki hány órát dolgozik, ki mennyit keres?

Én kb háromszor annyit keresek, mint a férjem, szinte csak aludni járok haza. A férjem vállalkozóként otthon dolgozik, én ingázok. Az ő idejébe hétköznap jobban belefér, ő takarít, mosogat. Hétvégén együtt csináljuk, én mosok, főzök.

Ha a nő is dolgozik, akkor nem várható el tőle, hogy egyedül végezze a házimunkát.

tegnapelőtt 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ, ha cserébe kapok p..nát, akkor megéri.
tegnapelőtt 21:44
 5/9 Katona Dius ***** válasza:
100%

Nálunk ez úgy van, hogy én dolgozok időben többet, de nekem sokkal szabadabb a munkaidőm. Férjem kevesebbet dolgozik, de ő napközben nem tud kimenni a munkahelyéről. Ő is leadja nekem a keresetét, mert én tudok eljárni befizetni a csekkeket, bevásárolni. Nála is mindig van pénz, hogy ha beugrana valahova meló után venni valami nasit vagy kaját magának, akkor tudjon. De a fő pénzügyeket én intézem. Viszont a házimunkát közösen intézzük, szét van osztva, hogy kinek mi a dolga. Pl a takarítást nálunk is férjem intézi, enyém a mosogatás, főzés, teregetés, hajtogatás. Ő takarít, intézi a szemetekeseket, és felesben látjuk el az állatokat. Ő a macsekokat, én a kutyust. Ha javítani kell valamit, azt ő intézni, felújításokat közösen.

Szóval csak ennyiből nem tudni, fura-e. Nem tudni egyikük munkarendjét, munkaidejét sem. Se azt, hogy csak a takarítás a férfié-e vagy minden házimunka?

tegnapelőtt 21:48
 6/9 A kérdező kommentje:
A férj keres többet és dolgozik többet.
tegnapelőtt 23:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Kiakadtam mikor mondta ,hogy a neje otthon van a gyerekkel ,de nem takarít nem mosogat ,haza megy a férj és neki áll egy halom mosatlannak a lakás szalad utánna átveszi a gyereket és még le is tejjel 🤭😅 én ezen kivagyok ,hogy lehet egy férfiaban ennyi önbecsülés 🤷
tegnapelőtt 23:35
 8/9 Katona Dius ***** válasza:
Mondjuk nem értem én sem, hogy gyerek mellett hogy nincs ideje semmire? Mármint persze, gyerek mellett nincs idő mindenre. Ez tuti. De hogy semmire? Ez így tényleg fura.
tegnapelőtt 23:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdés mekkora a gyerek. Legtöbb ismerősömnek 1-2 éves gyereke van, egész nap mellettük kell lenni, mindegyikük rengeteget segít a feleségének munka után szóval felesleges ennyire egybitesen nézni a világot.
tegnap 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!