Normális hogy stresszes vagyok családi kirándulás alatt?
Figyelt kérdés
Imádok utazni. De egyedül vagy barátokkal sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Most eljottunk családdal a Mátrába. Csodaszép helyeken járunk és ahelyett hogy kikapcsolódva érezném magam nagyon irritált vagyok. Nagybàtyàm nagyon nehéz elviselnem. Nem tudom figyelmen kívül hagyni a hülyeségeit. Tegnap már nagyon csúnyán kiosztottam de folytatja tovább. Úgy érzem sok volt a családból ez az egy hét összezàrtsàg.dec. 30. 06:01
1/5 anonim válasza:
normális. Kezdetben a vásárlás, aztán a faállítás, majd a családi drámák
2/5 anonim válasza:
Igen, ha nem kedvelitek egymást más családtagokkal.
3/5 anonim válasza:
Ha nem jó ez neked, akkor miért mentél velük?
4/5 anonim válasza:
Szerintem minimális stressz ilyenkor belefér, azonban, nagybátyád miatt többről van szó, mint minimális, szóval ez így nem valami ideális helyzet. Szép szóból se ért? Írtad, hogy kiosztottad, és nem lett eredménye, hátha ez beválna.
5/5 anonim válasza:
Nem járok a családdal kirándulni, mert hülyét kapok tőlük.
Az egyik okoskodik, a másik megsértődik, a harmadik hisztizik valamin, a negyedik tuti beszól...
Eszem ágában nincsen eljárni velük bárhová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!