Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nyaralás vagy kirándulás...

Nyaralás vagy kirándulás során milyen betegségek és balesetek fordultak már elő veletek?

Figyelt kérdés

Megesett már, hogy egy nyaralás, kirándulás vagy utazás során elkapott valami betegség, vagy baleset ért titeket?

Mi miatt betegedtetek le, illetve mi történt?

Hogyan lett megoldva a nyaralás további része?

aug. 23. 14:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hüttében evett süteménytől vagy hústól f.sás. Már csak hazafelé jött.
aug. 23. 15:02
 2/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
Bokatörés.
aug. 23. 15:05
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Gyomorrontás.
aug. 23. 15:06
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Részegen a barátom gennyesre vakarta a szúnyogcsípését.
aug. 23. 15:28
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Berúgás, vagyis inkább rosszullét a piától.
aug. 23. 15:58
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
Erős, kinzo holyaghurut, helyi doki, antibiotikum kura lett a vege. Sajnos 2 napom teljesen kuka lett, mikor jottem mar haza akkor kezdett jobb lenni (szerencsere, mert eleg hosszu volt a hazaut).
aug. 23. 16:06
 7/9 rántotthúsosszendvics ***** válasza:
100%
Eltörtem a bal kezemet. :'D
aug. 23. 16:11
 8/9 anonim ***** válasza:
63%

Kibicsaklott a bokám, de nem fájt utána, viszont elszakadt a szandálom. Kicsivel arrébb meg a szakadásnál bevágott egy sziklarész, és félsertette a kislábujjam. Utána végig rossz volt zárt cipőben.

Volt, hogy elaludtam a napon, és leégett a hátam, meg a lábam visszája. Nagyon fájt, főleg, hogy hazafelé kocsival hosszú volt az út.

Egy rokonom meg túrázni volt, több napos túrán, és első este a szálláson belerúgott az ágy lábába és eltört a lábujja, jöhetett haza.

aug. 23. 16:23
 9/9 anonim ***** válasza:
47%
Lehorzsolt térd (esés, illetve tengerből kivezető kőlépcsőn felfelé menet), erősebb leégés. Ami nálunk a legnagyobb gond volt eddig, és reméljük nem is lesz nagyobb, az pár éve történt: egy horvát tengerparti étteremben ebédeltünk, ami után nekem hasmenésem lett, de mégis apa járt rosszabbul, neki ugyanez, plusz hányás is volt mellé, és neki tovább is tartott az az egész.
aug. 24. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!