Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megtörtént már veletek, hogy...

Megtörtént már veletek, hogy egy kirándulásotok vagy szabadidős programotok jól indult, de valami rosszba torkollott?

Figyelt kérdés

Pl. összeveszés, baleset, nézeteltérés, rosszullét, stb.

Jártatok már úgy, hogy szabadidőtökben elmentetek kirándulni vagy szerveztetek valami szórakozást vagy programot, ami tök jól indult, de valami nagyon rossz vége lett, akár tőled függetlenül is?

Mi történt?

máj. 15. 15:52
1 2 3
 1/21 Psycho ***** válasza:
87%

Volt igen.

Tavaly nyári egyhetes nyaralás Olaszországban. Kis baráti társasággal mentünk 4-en (haver + barátnője és unokaöccse + én). Tök jó volt, elvoltunk, jól éreztük magunkat.

Viszont utolsó nap este jött a hír, hogy haverék kutyája odahaza kiszökött, és elütötte a vonat :(

A barátnő teljesen kikészült, szó szerint sokkot kapott, összeomlott, el is ájult nem is egyszer (mondanom sem kell mennyire imádták a kutyust).

A hazafelé út így borzasztó hangulatban telt.

máj. 15. 16:02
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Elmentünk a családdal a fővárosba kirándulni egyet. Odaúton megálltunk kávézni, az asszony ivott egy kávét és egy narancslevet, és mire beértünk Pestre, olyan rosszul volt, hogy nem tudtam, orvost hívjak, vagy papot. Szóval ő szenvedett a zacskó fölött, én meg közben sétálgattam a kölykökkel.

Megérkeztünk a szállásra, egy dohány- és öblítőszagú, eléggé lelakott kis lakrészbe. A házinéni kicsit úgy nézett ki, mint a banya a Kevin Costner-féle Robin Hood moziban. A parázós nagylányom itt kezdett el rinyálni, hogy menjünk haza, ő nem fog itt aludni. Közben a feleségem feltámadt múmiaként sétálgatott fel-alá, mondogatva, hogy menjünk el sétálni, mert ettől a szagkavalkádtól mindjárt kitaccsol.

Elmentünk sétálni a városligetbe, a feleségem már kezdett egy fokkal jobban lenni. Megálltunk a várkerti büfében venni valami üdítőt. Kifizettem a két nyomorult cappy-t mire a kisebbik lányom eldobta magát a földön, hogy de hát ő fantát akart, és olyan cirkuszt csinált, hogy én inkább leültem egy padra, és úgy tettem, mintha nem az én gyerekem lenne. Olyan szinten kikelt magából, hogy bőröndként vittem el a helyszínről, miközben üvöltve rúgkapált. Azóta rájöttünk, hogy a dédalon, amit az orvos felírt neki, hogy ne legyen rosszul a kocsiban, ilyen mellékhatásokkal jár.

Szóval végső soron ott álltunk első este úgy, hogy a feleségem a halálán, a nagyobbik rinyál, hogy haza akar menni, a kicsi meg ordít, hogy nem fantát kapott, hanem cappyt. Ha volt már kedvem eret vágni magamon, hát ez volt az. Lehet, itt kellett volna hagyni az egészet és húzni a f.szba, de marhára nem akartam így betenni a feleségemet a kocsiba visszaútra.

Végső soron aznap este az ügyeletet is megjártuk, az asszony kapott szurit, amitől valamelyest jobban lett, kidőlt, aludt. Másnap egész jól kelt, szép óvatosan, de működött a kirándulás.

Harmadnap elmentünk Csodák palotájázni. 70m-es sor állt - ünnepnap volt - amit a nagyobbik lányom meglátott, és közölte, hogy menjünk innen. A kicsi meglátta, mik vannak bent, és úgy viselkedett, mint a kiskutya, amikor bontják a tápkonzervet mellette. A feleségem meg közölte, hogy megint szarul van, vigyem be az Uzsokiba.

Végül az asszony jobban lett, jó lett a CSoPa is, haza is jöttünk, túléltük. Elmentünk családi ebédre, ahol az asszony megint szarul lett, úgyhogy a gyerekeket hagytuk a nagyinál, és vittem a sürgősségire, ahol egy jelentéktelen hét és fél eltöltött óra után haza is engedték, azzal a szöveggel, hogy ha rosszul lesz, jöjjön vissza. Ez másnap egy újabb, akkor már tíz és fél órás sürgizés lett.

Ez egy emlékezetes családi kirándulás azóta is...

máj. 15. 16:15
 3/21 Katona Dius ***** válasza:
87%
Náalm semmi komoly, kollegánál volt az, hogy tavaly a fia megnyert valami külföldi nyaralást a suliban (tanulmányi, vagy tudja fene). Első nap eltörte a lábát, egész kirándulás alatt gipszben feküdt a szálláson.
máj. 15. 16:17
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
#1: Na az volt a bunkóság, hogy szóltak neki! Ráért volna akkor is, ha hazaér.
máj. 15. 16:31
 5/21 anonim ***** válasza:
37%
#2: Juj :) Jól indulós kirándulás volt a kérdés, hát erre már az sem igaz...
máj. 15. 16:33
 6/21 anonim ***** válasza:
32%

"Jól indulós kirándulás volt a kérdés, hát erre már az sem igaz..."

Oké, van benne valami :D.

máj. 15. 16:35
 7/21 A kérdező kommentje:

Szabad tudni, mitől volt rosszul a párod, kiderült végül? Vagy tényleg az odautas kávé + narancslé együttese okozott olyan gyomorrontást amivel még 3-4 nap múlva is sürgősségire kerülhet az ember? :/

máj. 15. 16:38
 8/21 hollófernyiges ***** válasza:
74%
Megtámadtak a lódarazsak, aztán meg eltévedtünk :)
máj. 15. 16:50
 9/21 anonim ***** válasza:
17%
Hát azért egy Daedalon nem tesz neveletlen hisztigéppé egy amúgy normálisan nevelt gyereket, max rátesz egy lapáttal a létező elkényeztetés és beleszarós nevelés kombóra.
máj. 15. 16:50
 10/21 anonim ***** válasza:
79%

Balcsira mentünk tíz napra tavalyelőtt. (Összesen ennyi szabit tudunk egyszerre összehozni, szóval nekünk nagyon fontos a közös nyaralás.) Ismerősék levittek minket kocsival, és mivel volt hely a szálláson, úgy döntöttek, maradnak egy napot. Tök jó bulinak indult.

Elmesélte a kocsiban a csaj, hogy jól meghűlt, mert tegnap sétáltatásnál berántotta a kutyája a hideg Dunába, haha.

Estére a párja belázasodott, de kipihente, este is iszogattunk aztán meg a másnapi program jó volt. Hazamentek.

Másnapra szinkronban robbantunk le a párommal. Lázasfejfájósköhögősfittyfene. A tíz napos nyaralás úgy nézett ki, hogyha nagyon rosszul voltunk, akkor a szálláson szenvedtünk, ha picit jobban, akkor a vízparton, hogy a meleg+napfény+tiszta levegő... A kirándulás az volt, hogy bementünk az egyik nagyobb városba keresni egy gyógyszertárat.

Nagyjából utolsó napra lettünk annyira jól, hogy élvezni is tudtuk.

A csaj három héttel utána közölte mellékesen, hogy szerinte amúgy ő covidos volt, haha.

máj. 15. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!