Számotokra is ciki lenne, ha egy kiránduláson (pl. osztálykirándulás, munkahelyi kirándulás) veletek egynemű ismerőssel kell egy ágyban aludni?
Még mindig szívesebben alszom nővel egy ágyban, mint félig idegen pasival! Nem is értem, ez hogy jut eszedbe.
N
Nem. Gond csak akkor lenne, ha egyszemélyes ágyban kellene ketten aludni.
A franciaágy böven elég széles ahhoz, hogy egymáshoz nem érve is lehessen aludni, szerintem nem zavaróbb, mintha két egyszemélyes ágy lenne a szobában.
Számtalanszor volt ilyen és sose érezte senki cikinek. Egyébként lányként még mindig inkább aludnék egy másik lánnyal egy ágyban, mint egy sráccal (aki nem a párom).
Nem visszataszító, inkább zavaró és kényelmetlen lehet, főleg idősebb korban.
és nem tudsz aludni a földön, vagy melóhelynél egy másik szobát kérni. Aki birka azt levágják.
amúgy meg kirándulás előtt szokták letisztázni és foglalni a szállást. amikor már tudják hogy hol fognak aludni. Nem kell az ilyenre elmenni ha zavar.
Nem. Én aludtam már kb mindenhogy egy ágyban lánnyal, fiúval (aki nem a párom), két fiúval (egyik sem a párom), három lánnyal, két lánnyal és két fiúval (egyik sem a párom) , 3 fiúval (egyik sem a párom), egy fiúval (nem párom) egy lánnyal, két lánnyal, két lánnyal és egy fiúval (nem párom) stb...
Soha semmi nem történt és senki nem érezte gáznak. Kicsit kényelmetlen volt mondjuk 5-en, de ezt leszámítva nem volt semmi kellemetlenség. Amúgy, ha ez számít, lány vagyok.
És biztos vagyok benne, hogy te viszont fiú vagy, lányok általában kevésbé érzik ezt gáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!