Számotokra is ciki lenne, ha egy kiránduláson (pl. osztálykirándulás, munkahelyi kirándulás) veletek egynemű ismerőssel kell egy ágyban aludni?
Az előző munkahelyemen nem egyszer keveredtem ilyen szituációba.
Több napos vidéki munka, és mikor feljutottunk a szobába,akkor szembesültünk vele, hogy nászágyas, és nem széthúzható. És pótágy sincs.
Természetesen mind a ketten lementünk a recepcióra, odahívtuk még a velünk lévő főnököt is, hogy "neb**a már meg a hálaisten".
Az esetek úgy 90%-ában kedvezően oldódott meg a helyzet, a maradék 10-ben pedig közöltem, hogy akkor én most a céges kocsival haza, ami túlóra, és majd másnap, harmadnap, stb. amikor a csapatot haza kell hozni, visszamegyek értük.
Középiskolásként lehet zavart volna, de manapság már egyáltalán nem. Rendszeresen szoktam barátokkal egy ágyban aludni, nemtől függetlenül. De ha úgy alakul, akkor azon se hisztizek, ha hozzám kevésbé közel álló személlyel kell néhány éjszakára megosztani az ágyat. Eddig a rekordunk 4 ember egy franciaágyon. Mondjuk ebből ketten alapból összebújva aludtunk, szóval még annyira se volt gáz a közelség.
Az azonos neműekre szóló megjegyzésedet pedig nem értem. Pont azt kellene kevésbé kínosnak érezned heteróként, hisz ott legalább biztosan nincs szexuális feszültség a felek között. Biztosra veszem, hogy a nők 99%-a is inkább egy másik nőt választana egy random férfi helyett. Ez a viszolygás egy másik férfi közelségétől nekem eléggé azt a hatását kelti, hogy bizonytalan vagy a saját szexualitásodban vagy valamilyen nemiséggel/szexualitással kapcsolatos gátlásaid vannak.
Gólyatáborban egy random fiú mellett kellett aludnom egy franciaágyban. Máig nem tudom a nevét.
Azon kívül, hogy hajnalban 4kor beestünk az ágyba, és egyszer majdnem meg akart fulladni a köhögéstől nem történt semmi. 🤷♀️
Mondjuk egy lánynak jobban örültem volna. Simán elvagyok egy szobában bárkivel, ha nem horkol. Az idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!