Ki mennyire bírja/szereti a hosszabb buszos kirándulásokat? Nálatok hány óra a lélektani határ?
Semennyire, egyszer osztálykiránduláson voltunk szlovákiában, soha többé.
Inkább autó, vonat, repülő.
Busszal max 1 órás helyközi út.
Én egyszer voltam busszal Görögországban és egyszer autóval családilag.
Rohadt fárasztó. Nekem már nem ér annyit,inkább repülővel megyek, azzal nem leszek zilált napokig.
Abszolút nem értem a buszos nyaralásokat.
Zötyögsz qva sokat a többi, büdös emberrel, hát remek.
Egy picivel több pénz, kicsit előrébb gondolkodás, és már kényelmesen repülsz is.
Bármennyit kibírok ülve a fenekemen, de buszoz utazásra szerintem csak egy bizonyos fajta megy, akár, ha már egyszer is megtapasztalta a borzalmakat.
A nyaralás a pihenésről szól, nem a kellemetlenkedésről.
Én Lengyelországba utaztam egyszer buszon. Éjfélkor indultunk és 8-9 körül értünk oda. Mindig is rosszul voltam a buszokon, de ezt az utat végig aludtam és nem volt semmi problémám.
Ha többségében alszol az út alatt, akkor nem lehet probléma a rosszulléttel.
Soha nem voltam rosszul buszos utazástól, csak ahogy öregszem, egyre fárasztóbb.
Fiatal koromban működött az, hogy az éjszakát átaludtam a mozgó buszban és másnap simán részt vettem a turista programokon. Még csak fáradtnak sem éreztem magam. Kora reggeltől késő estig tartó buszos utazás sem fárasztott el. A leghosszabb az volt, amikor Párizsból jöttünk haza Magyarországra. Este 6-kor indultunk, másnap kora délutánra értünk haza, szóval 20-21 órás utazás lehetett. Akkor azért itthon délután lepihentem.
Később, 30 éves korom körül már nagyon kifárasztott a buszon alvás (Velencéből haza), akkor döntöttem el, hogy ilyet többet nem csinálok. De napközben most sem zavarna, ha akár 6-8 órás utazások lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!