Így nevezhetem magamat metalosnak? Mi a határ?
Lehet, sokan megutálnak majd a kérdésem miatt, de jó lenne tudni a véleményeteket, mert én elvagyok veszve!
Olyan családba születtem, ahol mind a két szülőm metalos. (Koncerten is ismerték meg egymást.) Emiatt úgy nőttem fel, hogy az életem egybe fonódott ezzel a zenei műfajjal és életérzéssel. Teljesen természetes a számomra, hogy rádiós zenék helyett metal szól az autóban, hogy a szüleim haverjai szétvarrottak és piercingesek, apám raszta és sorolhatnám.
És mivel természetes ez nekem, nem tudom meghatározni magamat. Nem tudom, milyen az, amikor megtalálod ezt a műfajt és azt mondod: "Na igen, ez vagyok én, ez az otthonom". Mert beleszülettem.
Voltam koncerten és imádtam az embereket. A lazaságot, azt, amit képviselnek, a zenét, a ruhákat, a megjelenéseket, a humorukat. Maga az érzést.
Szeretek így öltözködni és a zenét is szeretem, néha viszont kipróbálok más irányzatokat is. Ettől már kilógok a sorból? Vagy túlgondoltam?
Honnan nevezhetem magam metalosnak? Mitől válik valaki azzá? Honnantól van a határ, hogy valaki "pózerkedik" vagy "vérbeli metalarc"?
Köszönöm a válaszokat!
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!