Szerintetek az normalis hogy valakinek autokereskedese van de a felesegenek idegenektol vesz autot?
Autot akartam venni es latasbol ismerem a kereskedes tulajat. Rakerestem a nevere es lattam egy hirdetest ahol autot keresett a felesegenek. Semmi kikotese nem volt hogy milyen autot keres.
Olyan erdekes ha kereskedese van miert vesz idegenektol autot a felesegenek, miert nem iratja az egyik autojat a nevere es vezeti azt?
Egybol az jutott eszembe hogy osszetakolt autokkal kereskedhet es szerintem ez az egesz rossz jel.
Vannak olcsobb autoi is es dragabbak is, nem hiszem hogy a nejenek nem talal ott egyet.
Te vennel igy autot onnan?
Én rohadtul nem.
Max ezzel kezdeném a tulajnak hogy ez most mi?
Bár az is lehet hogy rossz a viszonyuk... Ki tudja.
Teljesen.
Apukám autószerelő, de a szülőfalumban mindenkinek ő segített autót választani, meg ő szerelte őket, ha valami probléma volt. Van egy preferenciája, hogy ő milyen autókat szeret. Én kiválasztottam egyet, ami nekem szerintem kiváló volt, és öt évig boldogan használtam, mielőtt eladtam volna, apámmal egy folyamatos vicces vérszívés volt köztünk, hogy én egy "francia papírautót" vettem, mert ő ezeket nem tartja sokra. Nekem viszont jól bevált. Sőt, mivel viszonylag messze lakok, mikor olyan probléma volt vele, amit én nem tudtam megoldani, akkor egy vadidegen szerelőhöz vittem el, aki itt volt helyben. Normális családban szerintem ez nem okoz problémát, kb. olyan szintű dolog, mint hogy más a zenei ízlésünk, vagy más kajákat szeretünk.
Látatlanban fikázás helyett esetleg abba a nagyon hihetetlen dologba is bele lehet gondolni, hogy nem volt ott olyan, ami az asszonynak tetszett volna.
Voálá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!