Barátom követeli a gyorshajtási büntetése felét, normális?
Figyelt kérdés
Bemérték és ki akarja fizettetni a felét mert hogy akkor épp engem vitt munkába, de én nem mondtam neki hogy hajtson gyorsan, nem is voltunk késésbe se. Most meg nekem állt hogy fizessem ki normális őszintén?dec. 30. 20:11
1/15 Fragments of Fantasy válasza:
Én nem fizetném ki, ez szimpla lehúzás a részéről.
2/15 anonim válasza:
Nem fizetném ki. A sofőr feladata a közlekedési szabályok betartása.
3/15 anonim válasza:
Ne fizesd ki,javaslom rúgd ki az ilyen embert az életedből ez egy igazi 💩rágó manus lehet.
5/15 anonim válasza:
Miért te fizetnéd ki mikor ő vezetett? Nem nem fizetnék egy forintot sem. Tökmindegy kit mit visz el kocsival. A kresz szabályai mindig érvényesek mindenkire. Ez az ő sara.
6/15 anonim válasza:
Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak.
7/15 anonim válasza:
És még barátnak nevezed...
Ugyan már...
8/15 anonim válasza:
Elég ha a benzint és az idejét kifizetes.
10/15 anonim válasza:
Az én barátom nem kérte el tőlem hasonló szituban. Fel sem merült. A befizetett csekket vagy mit ide is adta, mert az én kocsimmal voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!