Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális hogy ezert megharagud...

Normális hogy ezert megharagudott rám a csaj?

Figyelt kérdés
Első randink előtt, mielőtt még találkoztunk volna lecseréltem egy képet Tinderen és felhánytorgatta nekem. Azóta nem akar randizni

dec. 8. 09:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha az előző képen 10 évvel fiatalabb voltál, meg 20 kilóval kevesebb, most meg mostani, akkor megértem xd
dec. 8. 09:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Minden képem mostani
dec. 8. 09:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit hánytorgatott fel ezen? Ez így eléggé ködös.

De ha az jön le belőle, hogy mellette mással is randizol, az nem jó üzenet.

dec. 8. 09:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Ezt így lehetetlen eldönteni. Ha nem látjuk a két képet, akkor mi alapján véleményezzünk?

Megoldás: mutasd a két képet.

dec. 8. 10:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Az erösen a két képtöl függ.
dec. 8. 10:19
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

En nem ertem mi a fenerol beszelnek a korabbi hozzaszolok. Teljesrn irrelevans mi a konkret ket kep. A csajnak az jott le, hogy frissitgeted a profilod, mert horgászgatsz még.

A megoldas hogy amint valakivel alakul, atmesz vele messengerre vagy instára, es a randiappon letorlod.

Forras: kb. 40 csajt dugtam meg tinderrol

dec. 8. 11:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"En nem ertem mi a fenerol beszelnek a korabbi hozzaszolok."

Azért írod aztán le ugyanazt, mint én...

dec. 8. 11:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, konkrétan milyen képek cseréje történt, és milyen okból. Lehet, mindkettő mostanában készült, viszont, ha mégis merőben máshogy nézel ki rajtuk, az eléggé visszás.

Aztán az is lehet, ő azt gondolta, azért cseréltél, mert közben még aktívan keresel új párjelöltet a háttérben.

dec. 8. 15:17
 9/10 anonim ***** válasza:
76%

Nem veszítesz semmit, ha nem mélyítesz el kapcsolatot egy ilyen emberrel. Az ilyen szép fokozatosan veszi át mások felett a hatalmat. Először csak ne rakj ki egy képet, később ne hordjál valamit rá való tekintettel, aztán öltözzél úgy, ahogyan ő kéri, később pedig már el is várja ugyanezt és a végén azon kapd magad, hogy nem lehet önálló gondolatod, célod, akaratod.

El kell engedni már jó időben az ilyet, aztán csináljon magával, ill. egy erre kapható balekkal, amit akar!

dec. 8. 15:50
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Én is láttam már képet cserélni srácot és el is könyveltem magamban, hogy akkor ez off. Hát nem is írt utána :D Illetve én is cseréltem már képet és írt is nekem egy srác, hogy jó lett az új képem, ezzel jelezve, hogy mekkora rib.anc vagyok, amiért ismerkedek helyette másokkal :D

Érthető, hogy kiakadt, hiszen te másokkal ismerkedsz, miközben vele is. Akkor miért húzod az idejét?

dec. 8. 18:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!