Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális hogy ennyire el van...

Normális hogy ennyire el van varázsolva a mentális világom?

Figyelt kérdés

Egy ideje már abban vagyok hogy tudom hogy az átlagnál sokkal másabb ember vagyok. Valamit érzek, hogy van bennem valami, és ezt már mások is(főleg férfiak, de nők is megerősítették). Ez gondolom köszönhető a stílusomnak(pozitív értelemben). Erős személyiségű, jó kommunikációs készséggel rendelkező lány vagyok, és jó a személyiségem. Rengetegen megdicsérnek hogy milyen szép és csinos vagyok és ez napi szintű. Mindezt tudom is magamról egyébként és azért teszek is róla hogy az legyek.

Es ugy erzem, nekem nem való a normális, átlag élet hogy dolgozok/sulizok, barátokkal vagyok és elvagyok.

Nekem a normál hétköznapi életem mellett lennie kell egy titokzatos életnek, amit élek is, ez kimerül az urbexelésben, élvezeti szerek használatában és az ezalatt történő izgalmas programok csinálásában.(partyzás) Mindezt úgy teszem hogy ezt a környezetem ne tudja, szóval ezt a szabadidőmben teszem amikor a környezetem nem làt.

imádok így élni, és úgy erzem ha nem tenném ezeket, nem én lennék az aki, nem akarok besimulni a hétköznapi életét elő emberek koze, kell a pörgés, az izgalom, nem tudok lemondani erről és nem is akarok, de valahol tudom hgoyez nemnormális, mivel nagyon pörgős életem van tényleg. De mindezt úgy teszem hogy ne hulljak szét(na azért szoktam én magamxd, de hogy maga az életem ne hulljon szét)

20L

dec. 10. 09:57
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Nem látom, hogy mi ebben annyira különleges. Nagyjából minden második fiatal így él szerintem.
dec. 10. 10:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokadik tipikus "én más vagyok mint a többi lány" kérdés.
dec. 10. 10:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy másabb.

Nincs min aggódnod.

Nyugi.

dec. 10. 10:35
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Az elvarázsolt mentális világ az valami teljesen más. Már ott egyértelművé vált nekem, amikor azt taglaltad, hogy erős személyiség, jó kommunikációs készség, és főleg hogy jó személyiség. Utóbbi kettő, főleg az utóbbi ami felelős azért, hogy jól bele tudj simulni az átlagba, ha érted amit mondani akarok.

Urbex meg olyan, hogy igazából minden embernek van, vagy kellene legyen hobbija, szenvedélye. Anélkül csak gépek vagyunk, munka, alvás ciklus folyamatos értelmetlen ismétlése. Élvezeti szerek használata, na az se olyan ritka, maradjunk annyiban :) A titkolózást is átérzem, ez is adrenalin valahol és izgalom. Szerintem te extrémebb személyiség inkább csak akkor leszel, ha ezeket a dolgaidat meg tudod tartani 25-30 éves korod után is, mert sokan addigra befásulnak. Na ott már extra lesz, drukkolok hozzá kitartson! De tiniként azért nem annyira térsz most el az átlagtól, szerintem.

dec. 10. 10:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos vagy. Pont ez az urbexelés hobbid. Más kerékpározik vagy zenél. Semmi extra nincs benned. De nem is kell. Élvezd a fiatalságod.
dec. 10. 11:06
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Teljesen átlagos vagy.
dec. 10. 11:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hú, de különleges, élvezeti szerek hatására történő partizás anyuék háta mögött? Az igen! Azt meg hogy gondolod, hogy odafigyelsz, hogy ne essél szét? Szerinted akik szétesnek azok saját döntésük alapján teszik? Dehogy. Ugyanígy élnek mint te csak már nem húsz évesek és eljön a pont mikor a világuk szétesik. Anélkül, hogy észrevennék. Sőt, akkor sem veszik észre mikor már rég romokban a teljes életük. Ők még mindig különlegesnek, jó személyiségűnek, stb. tartják magukat. És szerintük mások is őket. És ebben megingathatatlanok.
dec. 10. 12:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek egyike sem, illetve ezek együttese sem különleges, hanem átlagos, vagy gyakori. Urbexelés is kimondottan a népszerűbb dolgok körébe tartozik már egy ideje, FB-n is nem egy ilyen nyílt csoport is van, esetenként nagyobb tagszámmal.

Ami meg az élvezeti szereket illeti.. nagyon könnyű rájuk kapni, rájuk függeni, azonban annál nehezebb kitörni belőlük. Pláne, ha huzamosabb ideig használja őket valaki.

dec. 10. 12:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Úgy olvastam elsőnek varázsgomba :D Bocsi kérdező. Írok. Izé a te most vagy akk 20, de lesz még több hullám is 30 meg 40 és valahol a kettő közt megnyugszol. Most élj a mának, ne foglalkozz semmivel (igaz kerüld a különböző színű porok használatát) ennyi. Az élet olyan mint egy tűz. Kigyullad majd teljes lángon ég. Ne foglalkozz vele mi lesz, mert Te is bölcsebb leszel. Ha elé akarsz menni gyakorolj meditációt. (Ennyit tudtam jelenleg hozzáfűzni.)
dec. 10. 13:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen még szinte mindenki különlegesnek gondolja magát, aztán majd arcon csap az élet.
dec. 10. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!