Mennyire tekinthető mentálisan sérültnek az a férfi ismerősöm aki 42 évesen nem a saját korosztályában, hanem 25-30 éves nőkkel akar párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
okt. 25. 17:13
2/30 anonim válasza:
28 éves nőként mondom, tapasztalataim szerint bizony ezek mind kattantak. Nem vagyok pszichológus, nem tudom diagnosztizálni őket, de az összes ilyen jelentkezővel komoly gond volt fejben, temperamentumban vagy egyebekben.
4/30 anonim válasza:
Semennyire.
Ki kell, hogy ábrándítsalak, de kb minden csavónak tetszenek a fiatalabb nők. Szóval, ha el is érhetők neki, akkor miért ne. Amúgy a 30 az nem olyan vad szerintem. A 25 az erősebb.
5/30 anonim válasza:
“Semennyire”
Mondja ezt valószínűleg egy ugyanilyen kattos 40-es. Nem túl hiteles.🤣
6/30 anonim válasza:
Azért a 25-30 éves már nem tini. Nem mondom, hogy normális, de mindenkinek mást jelent a normalitás.
7/30 anonim válasza:
#5 Nézd, ha neked úgy megnyugtatóbb az élet, hogy ha azt hiszed, hogy aki másképp él mint ami neked tetszik, az mentálisan sérült ám legyen.
8/30 anonim válasza:
7-es, mint írtam tapasztalatból beszélek, mivel ebbe a női korosztályba esek.
9/30 anonim válasza:
Egyébként ha valami hibáztatható ezért az pont a nők elcseszett ízlése, hogy többre tartják a tekintélyt, ha valakinek van egy pozíciója a világban, az anyagi biztonságot, mint egyéb dolgokat. És egy férfinek meg ahogy megy előre az életben egyre esélyesebb, hogy lesznek ilyen dolgai. És a nők meg beindulnak ettől. A csávó meg a kinézetüktől, meg a friss energiájukért.
10/30 anonim válasza:
42-nek egy 30 éves azért annyira nem durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!