Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire tekinthető mentálisan...

Mennyire tekinthető mentálisan sérültnek az a férfi ismerősöm aki 42 évesen nem a saját korosztályában, hanem 25-30 éves nőkkel akar párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
okt. 25. 17:13
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
80%
50-60-asoknál is gyakori.
okt. 25. 17:17
 2/30 anonim ***** válasza:
20%
28 éves nőként mondom, tapasztalataim szerint bizony ezek mind kattantak. Nem vagyok pszichológus, nem tudom diagnosztizálni őket, de az összes ilyen jelentkezővel komoly gond volt fejben, temperamentumban vagy egyebekben.
okt. 25. 17:19
 3/30 anonim ***** válasza:
63%
Teljesen normális.
okt. 25. 17:21
 4/30 anonim ***** válasza:
73%

Semennyire.

Ki kell, hogy ábrándítsalak, de kb minden csavónak tetszenek a fiatalabb nők. Szóval, ha el is érhetők neki, akkor miért ne. Amúgy a 30 az nem olyan vad szerintem. A 25 az erősebb.

okt. 25. 17:24
 5/30 anonim ***** válasza:
20%

“Semennyire”

Mondja ezt valószínűleg egy ugyanilyen kattos 40-es. Nem túl hiteles.🤣

okt. 25. 17:29
 6/30 anonim ***** válasza:
89%
Azért a 25-30 éves már nem tini. Nem mondom, hogy normális, de mindenkinek mást jelent a normalitás.
okt. 25. 17:30
 7/30 anonim ***** válasza:
85%
#5 Nézd, ha neked úgy megnyugtatóbb az élet, hogy ha azt hiszed, hogy aki másképp él mint ami neked tetszik, az mentálisan sérült ám legyen.
okt. 25. 17:34
 8/30 anonim ***** válasza:
9%
7-es, mint írtam tapasztalatból beszélek, mivel ebbe a női korosztályba esek.
okt. 25. 17:42
 9/30 anonim ***** válasza:
61%
Egyébként ha valami hibáztatható ezért az pont a nők elcseszett ízlése, hogy többre tartják a tekintélyt, ha valakinek van egy pozíciója a világban, az anyagi biztonságot, mint egyéb dolgokat. És egy férfinek meg ahogy megy előre az életben egyre esélyesebb, hogy lesznek ilyen dolgai. És a nők meg beindulnak ettől. A csávó meg a kinézetüktől, meg a friss energiájukért.
okt. 25. 17:42
 10/30 anonim ***** válasza:
92%
42-nek egy 30 éves azért annyira nem durva.
okt. 25. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!