Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 25 felett tényleg nehéz...

25 felett tényleg nehéz normális partnert találni?

Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok és 3 éve szingli. Normális, magamhoz illő párt szeretnék találni. Külsőre egy viszonylag helyes, ápolt külsejű fickót, akinek van munkahelye és életcélja. És ugyan úgy szeret utazni, mint én. Én egyetemet végeztem. Van munkám, albérletben lakom. Azt vettem észre, hogy a korombeli férfiak nagy része a társkeresőkön vagy nem válaszol, vagy csak egyéjszakást keres.

tegnapelőtt 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Alatt is.
tegnapelőtt 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol nehéz. Mind férfinek mind nőnek. Nagyon meg kell válogatni sok ember teljesen normálisnak néz ki, közben meg egy gyökér
tegnapelőtt 20:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Azt hittem a férfiak egy része azokon a helyeken válogatás nélkül ír bárkinek. :) f
tegnapelőtt 20:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akiknek mindenhol minden korban nehéz
tegnapelőtt 21:12
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Nagy igények,már unalmas..
tegnapelőtt 21:14
 6/10 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös!

Őszintén te férfiként összejönnél mondjunk egy ritkás fogú, mosdatoan, munkanélküli asszonnyal aki alig végezte el a 8 általánost?

Szerintem akinek normális az értékrendje, annak normális partnerre van igénye.

tegnap 07:33
 7/10 A kérdező kommentje:
*mosdatlan
tegnap 07:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyre inkább azt érzem, hogy nagyon nehéz, kortól és nemtől függetlenül, normális párt találni már. Nekem is hasonló elvárásaim vannak társkeresés terén, abszolút nem érzem pedig azt, hogy nagyok lennének az elvárások.. és mégsem megy.
tegnap 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem nehéz volt mindig is, pedig szintemen lévő pasikat szemeltem ki. Sosem akartam pl gazdag pasit, vagy szépfiúkat, inkább az intelligencia fogott meg+nyilván külsőre is egy szintet meg kéne ütnie. Én is amellett, hogy a belső értékeimet tartom fontosnak, azért igyekszem adni magamra, figyelni az alakomra, szépen öltözni stb.

Nekem eddig nem jött össze a nekem tetsző pasikkal semmi, én perpillanat feladtam a dolgot. Amikor tepertem, akkor se jött össze, akkor minek törjem magam? Párkapcsolat nélkül is tjó életet lehet élni, sőt kevesebb a gond.

tegnap 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 40 évesen ismertem meg a feleségem a munkahelyünkön. Ő akkor 31 volt. Én is azt vallom, hogy görcsösen nem szabad keresni, mert azt megérzik és csak rossz dolgokat szül. Inkább azt mondanám el kell engedni a dolgot, de azért nyitott szemmel kell járni.
ma 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!