Miért egészségesebb a vegánság?
Minden annyira logikus amennyi infoval rendelkezik rola az ember.
Ezert probalom kizarni a hitet.
Nyugodtan nezhetsz trollnak, stb.
50%os 👍
Jó példa volt ez a Kínás😋
Meg minden amit írsz.
Annyira imádom amikor olyan emberek beszélnek nekem, h "Rosszul leszel, tönkremegy a csontozatod..stb.. akik 1x nem néztek ezeknek utána, húst esznek, mindent megesznek..
A kedvencem amikor orvosok is mondják h Vitaminhiányos fogok lenni.. Én meg jól visszaszólnék (de nem teszem), hogy komolyan? növényi étrend..ahonnan a legtöbb vitamint és ásványi anyagot tudod bezsebelni..áhh🙄
Utoljára akkor voltam orvosnál amikor még anno a suliban kellett az igazolás a lógáshoz! :P
Attól még megfelelő, hogy te nem fogod fel.
Attól, hogy nem tudod, hogy gyártják a vonatokat, attól még gyártják, vannak, és utazol vele, vagy tudom is én, mivel utazol.
#46-hoz:
Igaza van a 66%-osnak a hittel kapcsolatban. Sok vegán mindent feltétel nélkül elhisz Esselstynnek, Campbellnek és a többieknek, mert ők a nagy komoly szaktekintélyek. Én senkinek sem hiszek el feltétel nélkül semmit, még a nagy komoly tudósoknak sem, mert ők is emberek, tehát tévedhetnek. Ehelyett elolvasok sok mindent, amit egy témáról írnak (mindkét oldalt, ha úgy adódik), gondolkodom és kipróbálok ezt-azt. Sokféle étkezési módot kipróbáltam már életemben. A jelenlegi étrendem fokozatosan alakult ki, és annyit tudok, hogy NEKEM ez a megfelelő. Talán nem tökéletes, lehet még csiszolgatni, de az egészségi állapotom javul, és ez a lényeg. Esselstyn, McDougall, Ornish, Barnard pedig magyarázhat tőlem nyugodtan, hogy minden hús, állati eredetű élelmiszer és zsiradék mérgező. Persze mindig lesznek, akik hisznek nekik, legalábbis egy ideig. Még az is lehet, hogy néhány embernek hosszabb távon is működik a "növényi alapú étrend", végül is nem vagyunk egyformák. De ne gondoljátok, hogy nem létezik más út az egészséges élethez.
Végezetül itt egy érdekes cikk arról, hogyan "gyógyultak meg" Esselstyn betegei:
Van egy olyan érzésem, hogy nem hiába nem hallottam még sehol erről a bizonyos "DR. ANTHONYP"-ről. :D
Egy jó kis paródia cikket azért sikerült leraknia az asztalra.
Ez a kedvenc részem:
"Every observational study in nutrition has demonstrated that fish consumption is associated with lower cardiovascular disease."
LOL
E logika alapján a milkacsoki egészséges, mert van benne kakaópor.
Nehogy már a takony egye az óvodást..:)
Nyilván a legnagyobb tudósoknak is megvan az idióta ellentábora, jó példa erre az "Intelligens tervezettség" nevű idiótagyülekezet, ahol nem képesek megérteni Darwin munkásságát, és azt hiszik, hogy az embernek nincs közös őse a majommal. HAHA
Ha beírod a kulcsszavakat dr. Esselstyn-nel kapcsolatban a youtube vagy a google keresőbe, 2 klikk alatt megtalálod az ellenérveket a cikkedre, úgyhogy ajánlom a mindent megkérdőjelező, dolgoknak utánajáró elméd figyelmébe.
Amúgy, nem tudom mióta a finomított zsírforrások a legideálisabbak a zsírszükséglet fedezésére. hah
"Sokféle étkezési módot kipróbáltam már életemben. A jelenlegi étrendem fokozatosan alakult ki, és annyit tudok, hogy NEKEM ez a megfelelő."
Nagyon sok a rálátásod, mi? :D
Aki meg a mekiben zabál ANNAK MEG AZ a megfelelő, mert azt állítja, a nagy semmire hivatkozva?
"Még az is lehet, hogy néhány embernek hosszabb távon is működik a "növényi alapú étrend", végül is nem vagyunk egyformák."
Érdekes, hogy ezt a roppant alacsonyszintű érvelést (pár qrvaritka betegségen kívül) mindíg, minden esetben csak a homo sapiens sapiens-re alkalmazzák, nem hallani olyat, hogy egyik oroszlánnak ez, egy másiknak meg az a megfelelő, merthogy "nem egyformák".. :D
Az a faj húsevő, az kell neki PONT
"De ne gondoljátok, hogy nem létezik más út az egészséges élethez."
aha
"Nem hallani olyat, hogy egyik oroszlánnak ez, egy másiknak meg az a megfelelő, merthogy "nem egyformák".. :D"
Vicces vagy... Azt sem mondhatjuk, hogy az oroszlán minden földrészen, minden éghajlaton megtalálható évezredek óta, miközben külsőre is elég jól látható, genetikailag kódolt különbségek vannak egyes csoportjai között (ld. bőrszín, magasság, testfelépítés stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!