Miért egészségesebb a vegánság?
Rengeteg kutatasi eredmeny van.
Te a vegansag mellett allsz ki fanatikusan.
Ha annyira egeszseges a vegansag, akkor mar reg attert volna az emberiseg erre.
Abban is meglehet talalni az uzletet.
Nem igy van. Veled ellentetben en nem vagyok fanatikus.
Nezz utana a gabonanak, bab, stb, hogy milyen elettani hatasa van az emberi szervezetre.
A masik, hogy mar ha akarnal sem tudnal egeszsegesen elni, mert mar a talaj is fertozott.
A te tudasod hiten alapszik, de ketlem, hogy ezt te feltudnad fogni.
Leirnak valamit es amennyire te logikusnak talalod, azt tenykent kezeled. Elhiszed.
Hangoztatod a vegan allaspontod tanulmanyokra alapotva. De tanulmanyok vannak paleora, vegyes etrendre is.
Ha neked a vegan jon be, megertem es tiszteletben is tartom, de ne akarjuk mar fanatista modon messiast jatszani.
Azt se feledd, hogy barmilyen adatot meglehet hamisitani. Nem te vegezted a kiserleteket. Nem voltal ott szemelyesen. Hited marad.
-Nem fanatikus nem vagy, hanem egy állást foglalni men tudó troll.
-Utánanéztem.
-Ha akarnál se tudnál teljesen tiszta levegőt szívni, tehát nyugodtan szívj el egy doboz cigit óránként.
Nem zavar, hogy a környezetszennyező anyagok az állatok testében nagyobb koncentrációba gyűlnek fel?
Tudod, van egy olyan fogalom, hogy minimalizálás, "de ketlem, hogy ezt te feltudnad fogni. "
-Hiten alapszik az is, hogy létezik Kína.
Láttad már? Voltál már ott? És ha voltál, honnét tudod, hogy ott voltál? lehet, hogy b+ Koreában voltál, csak azt mondták, hogy Kína, te meg beszoptad, hogy úgy van!
Na? Valószínű?
Ilyen idióta agnosztikus "minden csak hit" felfogásúakról mint te, még azt is feltételezem, hogy vagy annyira sötét, hogy nem hiszed azt, hogy egyértelműen nincs isten, vagy hogy azt hiszed, hogy az ateizmus is csak vallás.
-Jóhogy elhiszem a modern orvostudománynak, az érvelésük után, amit mondanak, a leghitelesebb forrás, azért.
Nem tudom, hogy ebben mi a f a nem logikus.
-Vannak ám tanulmányok a vegyes étrendre, paleora is, szépen ki van mutatva, hogy mennyivel egészségtelenebbek mint a vegán étrend.
Egyik kedvencem amikor a paleo majmok zabálják a tonhalat meg a sajtot, biztos azt ette az ősember.
-Nem játszik itt senki messiást, maximum azok akik kutatási eredményeket publikálnak.
"Azt se feledd, hogy barmilyen adatot meglehet hamisitani. Nem te vegezted a kiserleteket. Nem voltal ott szemelyesen. Hited marad."
-Erre a legjobb példa az ipari állattartás által szponzorált áltudományos tanulmányok, pl. ahol eleve magas koleszterinszintű alanyokkal etettek tojást és nagy ledöbbenten lettek rá figyelmesek, hogy nem osztott szorzott sokat, Qrva meglepő. :D
Azt már nem sikerült annyira szétkürtölni, hogy amikor az alanyok előzőleg hetekig vegán étrenden voltak, majd tojást,húst fogyasztottak, egyből jól felbszta a koleszterinszintet.
dr. Cardwell Esselstyn páciensei meggyógyulnak a szív és érrendszeri betegségekből, egyedül a vegán étrend hatására, qrva meglepő BIZTOSAN AZÉRT MERT HISZNEK BENNE MI?
Ne higgy el b+ semmit, azt se, hogy van Kína. NEM TUDHATOD LOL
Tudtam én, hogy hiába linkelek be neked "ilyen hit alapú tudományos irodalmat", még ha rávennéd magad, hogy elolvasd, gondolom meg sem értenéd, akkor sem, ha tudsz angolul.
Azért itt van még pár, hátha valaki más majd felfogja:
"egyedül a vegán étrend hatására"
Mar bocsanat, ostoba...
Amugy kedvet attal ahhoz, hogy osszehasonlitsam a vegan, paleo, vegyes etrendet.
Sok ido lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!