Segítség nagyon félek többi lent (? )
hát azt mondták hogy nem láttak sérülést de pisilni még nemtudok de szerintem a hematóma vagy mi az isten miatt nemtudok szoval ha az lemegy valoszinűleg fogok tudni pisilni
ja és ott fekszek a röndgen asztalon kb hatan ott állnak felettem é azt monja próbáljak meg pisilni szerintem ebben a szituban elég sok embernek nem menne :D
A legjobb az lenne, ha hazamehetnél végre, nem igaz? :D
Hátha ez a vizsgálat végre kideríti, mi a baj, és utána haza is engednek rövidesen.
Huhhh, hát őszintén sajnálom. Szerintem, akik itt első nap válaszoltunk neked a kérdésedre, egyikünk sem gondolta, hogy ez ilyen komoly lesz.
Hát remélem, hogy meg tudod valamennyire szokni azt a katétert, biztos nem jó, de most muszáj.
és csak annyi volt, hogy ráestél a vascsőre amin egyensúlyoztál?
ez nagyon durva
hű te szegény :(
majd néha írj mi van veled, komolyan érdekel szerintem itt mindenkit, hogy rendbe jöttél le teljesen a végén
gyógyulj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!