Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Segítség nagyon félek többi...

Segítség nagyon félek többi lent (? )

Figyelt kérdés
az a gondom hogy ma egyensujoztam egy vascsövön és hát beütöttem ott a herém de a golyoim biztos nem ütöttem be mert az jobban fájna de most az van hogy szerintem a herezacskom felrepedt kicsit é nagyon duzzadt orvosjoz menjek vagy elmulik magától vérzett is meg vért pisilek kérem gorsan válaszoljatok anyaeknak nem merem elmondani

2014. ápr. 16. 14:57
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/142 anonim ***** válasza:
Szia, nyugi, először is, azt a hólyagfeltöltést nem sikerült akkor megcsinálni?
2014. máj. 3. 18:06
 82/142 A kérdező kommentje:

hát azt mondták hogy nem láttak sérülést de pisilni még nemtudok de szerintem a hematóma vagy mi az isten miatt nemtudok szoval ha az lemegy valoszinűleg fogok tudni pisilni

ja és ott fekszek a röndgen asztalon kb hatan ott állnak felettem é azt monja próbáljak meg pisilni szerintem ebben a szituban elég sok embernek nem menne :D

2014. máj. 3. 19:17
 83/142 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem menne, nekem sem ment volna. Lehet, hogy pszichés okai vannak most már annak, hogy nem megy a pisilés magadtól. Nagyon be vagy görcsölve, de meg is értem. Ne félj, az nagyon jó hír, hogy sérülés akkor nincs a húgycsöveden, ez igen megnyugtató.
2014. máj. 3. 20:20
 84/142 A kérdező kommentje:
igazából nem is a vizsgálattól félek hanem hogy mivel átvisznek egy másik kórházba a vizsgálatra hogy nemhogy ott kelljen maradnom ha már kórházba kell lenne maradok itt itt legalább jól érzem magam
2014. máj. 5. 06:51
 85/142 anonim ***** válasza:

A legjobb az lenne, ha hazamehetnél végre, nem igaz? :D

Hátha ez a vizsgálat végre kideríti, mi a baj, és utána haza is engednek rövidesen.

2014. máj. 5. 07:57
 86/142 A kérdező kommentje:
sziasztok az van hogy a hugycsövem elszakadt es csak kb fél év mulva tudnak vele valamit kezdeni mert csak akkorra múlik el teljesen a hematóma addig katéter bennem marad de ma haza mehetek
2014. máj. 5. 15:18
 87/142 anonim ***** válasza:
hú papám, akkor ez kemény volt nagyon ... nem lesz egyszerű fél éved, részvétem
2014. máj. 5. 15:20
 88/142 anonim ***** válasza:
100%

Huhhh, hát őszintén sajnálom. Szerintem, akik itt első nap válaszoltunk neked a kérdésedre, egyikünk sem gondolta, hogy ez ilyen komoly lesz.

Hát remélem, hogy meg tudod valamennyire szokni azt a katétert, biztos nem jó, de most muszáj.

2014. máj. 5. 18:13
 89/142 anonim ***** válasza:

és csak annyi volt, hogy ráestél a vascsőre amin egyensúlyoztál?

ez nagyon durva

2014. máj. 5. 21:21
 90/142 anonim ***** válasza:

hű te szegény :(

majd néha írj mi van veled, komolyan érdekel szerintem itt mindenkit, hogy rendbe jöttél le teljesen a végén

gyógyulj meg!

2014. máj. 5. 21:23
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!