Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Segítség nagyon félek többi...

Segítség nagyon félek többi lent (? )

Figyelt kérdés
az a gondom hogy ma egyensujoztam egy vascsövön és hát beütöttem ott a herém de a golyoim biztos nem ütöttem be mert az jobban fájna de most az van hogy szerintem a herezacskom felrepedt kicsit é nagyon duzzadt orvosjoz menjek vagy elmulik magától vérzett is meg vért pisilek kérem gorsan válaszoljatok anyaeknak nem merem elmondani

2014. ápr. 16. 14:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/142 A kérdező kommentje:
igen altatással
2014. ápr. 17. 11:51
 42/142 A kérdező kommentje:
de járni még nemtudok mert nagyon duzzadt es a mutet helye faj ha mozgok
2014. ápr. 17. 11:52
 43/142 anonim ***** válasza:
100%

túl vagy rajta, most ez a legfontosabb

látod, a szüleid nem kaptak le a 10 körmödről, biztos vagyok benne, hogy aggódtak érted és most már legalább a műtéten is túl vagy

a vérömleny fel fog szívódni és hamarosan jobban leszel

2014. ápr. 17. 12:04
 44/142 anonim ***** válasza:

Így van, fő, hogy túl vagy a legrosszabbon. Ügyes és bátor voltál, hogy rögtön szóltál a szüleidnek. Nincs egyébként abban semmi ciki, ha "ott" sérül meg az ember :)

Arról mondtak valamit, hogy kábé meddig lesz ez a cső a hasadba?

2014. ápr. 17. 12:12
 45/142 anonim ***** válasza:

eddig szorítottam neked, de most már itt az ideje, hogy lebaccalak (mert a szüleid úgysem fognak, van elég bajod) :)

szóval mielőtt hülyeséget csinálsz máskor vedd számításba a lehetséges következményeket (vagy adott esetben készülj rá az esésre)

és gyógyulj meg :)

2014. ápr. 17. 12:20
 46/142 anonim ***** válasza:
Máskor már nyilván vigyázni fog. Jobbulást kívánok, örülök, hogy nem lett nagyobb baj.
2014. ápr. 17. 13:22
 47/142 A kérdező kommentje:
köszi és biztos hogy csö közelébe nem megyek par honapig
2014. ápr. 17. 13:41
 48/142 anonim ***** válasza:

Üdv., lényeg, hogy most már ne agyalj a dolgon, aludj sokat, egyébként meg foglald el magad az ágyban: kérjél be laptopot, nézzél filmeket, netezz, facebookozz, olvasgassál vagy akár tanulhatsz is :D Így hamar elteik majd ez a pár nap fekvés a kórházban. Holnap lehet már sétálgathatsz is!

És máskor tényleg jobban vigyázz magadra!

2014. ápr. 17. 14:03
 49/142 A kérdező kommentje:
nemhiszem hogy jarkalhatok mert holnap reggel altatnak es katetert hejeznek fel hogy a hugycsövem is gyogyuljon be
2014. ápr. 17. 14:29
 50/142 anonim ***** válasza:
Ó te szegény! De a hasadból meg kiveszik akkor a csövet, nem?
2014. ápr. 17. 14:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!