Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Segítség nagyon félek többi...

Segítség nagyon félek többi lent (? )

Figyelt kérdés
az a gondom hogy ma egyensujoztam egy vascsövön és hát beütöttem ott a herém de a golyoim biztos nem ütöttem be mert az jobban fájna de most az van hogy szerintem a herezacskom felrepedt kicsit é nagyon duzzadt orvosjoz menjek vagy elmulik magától vérzett is meg vért pisilek kérem gorsan válaszoljatok anyaeknak nem merem elmondani

2014. ápr. 16. 14:57
 91/142 anonim ***** válasza:
100%

Én az elsők között írtam neked! Azért milyen durva,hogy soha nem lehet tudni,hogy mekkora a baj, még azon gondolkodtál,hogy elmenj-e orvos, és most kiderült,hogy bizony elég nagy!

Kitartást, és gyógyulj meg mielőbb!

2014. máj. 6. 07:53
 92/142 A kérdező kommentje:

na sziasztok mwgint itt ülök a kórházba de csak kontrollra jöttem vissza

es lehet hogy meg pungálják a vérömlenyem ami azt jelenti hogy egy tűt szúrnak bele és kijön belőle valamennyi vér de a multheti kontrollon is megcsinálták és nem annyira vészes kb 10 percig csíp utánna a betadin miatt de nem annyira gáz :D

2014. máj. 16. 10:39
 93/142 anonim ***** válasza:
Kitartást!
2014. máj. 16. 10:59
 94/142 A kérdező kommentje:
meg volt:) nagyon rossz volt de megérte mert holnapbmár jobb lessz:d
2014. máj. 16. 12:16
 95/142 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, kérdező! Mielőbbi jobbulást kívánok neked.
2014. máj. 16. 12:48
 96/142 anonim ***** válasza:

Nem semmi! Bátor vagy nagyon!

Egyébként sulival most mi van? Mikor mehetsz vissza?

2014. máj. 16. 17:02
 97/142 A kérdező kommentje:

már egy hete járok iskolába

lenne nyáron 2 hét kötelező gyakorlat de az ofőm azt mondta megoldja mert szakácsnak tanulok és egy konyhába nemhiszem hogy katéterrel beengednek :(

2014. máj. 16. 19:35
 98/142 A kérdező kommentje:
ma vissza kontrollra, holnap meg a húgycső sebészetre cagy hova :) vizsgálatra de ha oda nyulok ahol a hematoma van akkor éryem hogy nagyon kicsi :) 3 hete 5 centis volt kb 2 hete kissebb lett mint a fele es most kiderül most mekkora:)
2014. máj. 26. 12:57
 99/142 anonim ***** válasza:
drukkolok!
2014. máj. 26. 13:15
 100/142 anonim ***** válasza:
Lehet, hamarabb is megcsinálják a műtétet, nem kell arra fél évig várni. Hátha!
2014. máj. 26. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!