Segítség nagyon félek többi lent (? )
Figyelt kérdés
az a gondom hogy ma egyensujoztam egy vascsövön és hát beütöttem ott a herém de a golyoim biztos nem ütöttem be mert az jobban fájna de most az van hogy szerintem a herezacskom felrepedt kicsit é nagyon duzzadt orvosjoz menjek vagy elmulik magától vérzett is meg vért pisilek kérem gorsan válaszoljatok anyaeknak nem merem elmondani2014. ápr. 16. 14:57
131/142 anonim válasza:
Jaj de jó! A kérdés kiírásakor szerintem senki nem gondolta volna,hogy ilyen hosszú történet lesz. Örülök,hogy végre minden rendben van.
132/142 anonim válasza:
Jól van, nagyon örülök neki én is!
A vascsöveken való egyensúlyozást azért inkább felejtsd el a jövőben! :)
134/142 anonim válasza:
Azóta mi a helyzet a vascsövekkel? :)
135/142 A kérdező kommentje:
Hello. Hát azóta kétszer átgondolok minden ilyen dolgot.
2015. okt. 20. 22:43
136/142 A kérdező kommentje:
De legalláb minden helyreállt
2015. okt. 20. 22:44
137/142 A kérdező kommentje:
De még mindig kicsit érzékenyek a dolgok a műtét miatt de az ifővel helyre fog állni
2015. okt. 20. 22:45
138/142 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Nemtudom hogyvolvassátok-e még ezt a kérdést de nyolc nap múlva lessz 2 éve hogy megtörtént a baleset. Már nem tudom hogy le irtam e ezt de a műtét után kb 2-3 alkalommal havonta jártam az orvoshoz. Az lecsökkent kb 6 hónapra. De most 5. Én csináltak egy vizelet sugár mérést és azt mondta az orvos hogy nagyon szép lett az eredmény. És már csak egy év múlva kell vissza mennek. Nagyon örülök hogy ennyien támogattatok. És nagyon szépen köszönöm.
2016. ápr. 8. 15:55
140/142 anonim válasza:
Pont ma reggel jutott eszembe a sztorid csak úgy a semmiből. Erre látom, hogy írtál is valamit :) Örülök, hogy minden rendbe jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!