Segítség nagyon félek többi lent (? )
Figyelt kérdés
az a gondom hogy ma egyensujoztam egy vascsövön és hát beütöttem ott a herém de a golyoim biztos nem ütöttem be mert az jobban fájna de most az van hogy szerintem a herezacskom felrepedt kicsit é nagyon duzzadt orvosjoz menjek vagy elmulik magától vérzett is meg vért pisilek kérem gorsan válaszoljatok anyaeknak nem merem elmondani2014. ápr. 16. 14:57
111/142 anonim válasza:
Szia kérdező, mi újság? Nincs újabb komplikáció, jól vagy azóta?
Nyaralni tudsz majd menni azért valahova katéterrel?
112/142 A kérdező kommentje:
ma kicserélték a katétert egy szilikon katéterre de nagyon rosz volt mert a másik el volt zárodva de most mar kicsit jobb nyaralni nem hiszem max mamámékhoz stb...
2014. jún. 11. 18:52
113/142 anonim válasza:
Hűű, és az nagyon fájt, amikor kicserélték meg betették az újat? Vagy elaltattak?
114/142 A kérdező kommentje:
nem adtak érzéstelenítőt se de az a fájdalom semmi volt ahoz képest amikor el bolt dugulva és nem jött ki onnan semmi az nem fájt amikor kihuztak csak amikor visszadugtak de nem volt fájdalmasabb mintha tűvel szúrnának
2014. jún. 15. 21:07
115/142 anonim válasza:
Katéterhez nem szoktak érzéstelenítőt adni, hamar megvan és inkább csak kellemetlen!
116/142 anonim válasza:
Igen, de szegénynek a hasában van a katéter.
117/142 anonim válasza:
Helló, jól vagy kérdező? Nincs azóta semmi baj? Bírod a katéterhez kötöttséget?
118/142 A kérdező kommentje:
igen jol vagyok "nyaralok" mamáméknál
2014. júl. 6. 21:18
120/142 anonim válasza:
Szia, lehet már tudni, mikor lesz a helyreállító műtét?
Minden rendben veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!