Segítség nagyon félek többi lent (? )
Figyelt kérdés
az a gondom hogy ma egyensujoztam egy vascsövön és hát beütöttem ott a herém de a golyoim biztos nem ütöttem be mert az jobban fájna de most az van hogy szerintem a herezacskom felrepedt kicsit é nagyon duzzadt orvosjoz menjek vagy elmulik magától vérzett is meg vért pisilek kérem gorsan válaszoljatok anyaeknak nem merem elmondani2014. ápr. 16. 14:57
51/142 A kérdező kommentje:
nemtudom de elegem van magamba maradtam a szobaba es faj a labam a fekvestöl :(
2014. ápr. 17. 14:40
52/142 anonim válasza:
Jaj szegény kérdező. Olvass valamit, vagy (még jobb) aludjál. Hamar túl leszel rajta, ne félj. :)
53/142 anonim válasza:
Tegnap írtad, hogy csak 1 hétig tartanak bent. Eltelik hamar meglásd, csak ne görcsölj nagyon!
55/142 A kérdező kommentje:
Hát a máspdik műtét nem sikeredett mert nem tudták a csövet belémdugni mert annyira fel volt dagadva es ezért jövőhéten megpróbálják és ha akkor se akkor lessz egy darab mű húgycsöv de azt mondták csoda hogy a medence csontom nem tört el
2014. ápr. 18. 20:06
56/142 A kérdező kommentje:
Ja es lecsapoltak onnan fél liter vért
2014. ápr. 18. 20:07
57/142 anonim válasza:
Atyaég, iszonyat, hogy mekkorát eshettél... Mielőbbi jobbulást kívánok!
58/142 A kérdező kommentje:
Ja és egy nap alatt teli lett a szoba
2014. ápr. 18. 20:07
59/142 anonim válasza:
Akkor nem unatkozol legalább ha van társaság a szobában :)
Elfoglalod magad azért most már valamivel, jönnek látogatni?
Egyébként most már úgyis mindegy, elárulhatod, mit csináltál voltaképpen azon a nyomorult vascsövön, hogy ekkorát estél?? :) Artistának készülsz? :)
60/142 A kérdező kommentje:
Persze anya minden reggel itt van és a csövön végig akartam menni ami egyszer sikerült is de most nem és nem artista leszek hanem szakács :D de street workoutozok amihez kell az egyensuj és gyakoroltam kicsit
2014. ápr. 18. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!