Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Segítség nagyon félek többi...

Segítség nagyon félek többi lent (? )

Figyelt kérdés
az a gondom hogy ma egyensujoztam egy vascsövön és hát beütöttem ott a herém de a golyoim biztos nem ütöttem be mert az jobban fájna de most az van hogy szerintem a herezacskom felrepedt kicsit é nagyon duzzadt orvosjoz menjek vagy elmulik magától vérzett is meg vért pisilek kérem gorsan válaszoljatok anyaeknak nem merem elmondani

2014. ápr. 16. 14:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/142 anonim ***** válasza:
100%
Először is nyugodj meg. Szólj a szüleidnek és menjetek orvoshoz.
2014. ápr. 16. 15:05
 2/142 anonim ***** válasza:
0%
az orvos azt fogja mondani, hogy hideg vizes borogatást rá ... ha két nap múlva is gond van, akkor kivizsgálás ... az, hogy vért pisilsz mit jelent? mennyire véres
2014. ápr. 16. 15:07
 3/142 anonim ***** válasza:
100%

Ha vért pisisz, akkor tényleg szólj rögtön a szüleidnek és menjetek el a balesetire. Még ma. Lehet, megsérült a húgycsöved. Jobb, ha orvos látja. Nem vészes, de ha elhanyagolod, később még problémád lehet belőle.

Na szedd össze a bátorságod és szólj nekik!

2014. ápr. 16. 15:13
 4/142 anonim ***** válasza:
100%

Mindenféleképpen tedd most félre a bátortalanságodat és mond el a szüleidnek és menjetek el orvoshoz.

Ez nem játék és nem vicc, se nőknél se férfiaknál az intim testrészek "balesete".

Most kell, hogy megvizsgáltasd, mert később nagyon baj lehet!

Sok sikert és mihamarabbi gyógyulást!

2014. ápr. 16. 15:13
 5/142 anonim ***** válasza:
100%

orvos mielőbb, mert bármi megsérülhetett azon a tájékon

és igen, el kell mondanod otthon, de hidd el, nem ciki, most úgy érzed, de a szüleidnek biztosan nem az lesz az első gondolatuk, hogy ez ciki, hanem hogy mielőbb szakszerű segítséget kapj

2014. ápr. 16. 15:17
 6/142 anonim ***** válasza:
100%
Menj orvoshoz.
2014. ápr. 16. 15:18
 7/142 A kérdező kommentje:
de ha mondjuk szétrepedt a bör a heremen akkor mivan?? és nem véreaet pisilwk hanem szinte vért nagyon félek anyám este 9 ig dolgozik apam 5 ig meg tü fóbiám is van és már itt fekszek az ágyon reszketek meg majdnem sírok és igazából fájni nem fáj csak égö érzést érzek de kb hany nap alatt gyogyuleg annyira hogy menni tudjak rendesen mert holnap utan elutazunk nem messze csak az unokatesomhoz ami kb 300 km
2014. ápr. 16. 15:29
 8/142 anonim ***** válasza:
Hát pedig ezzel mindenképpen orvoshoz kell menni, hány éves vagy? Egyedül nem tudsz elmenni?
2014. ápr. 16. 15:32
 9/142 anonim ***** válasza:
100%
korábban írtam, de visszavonom: tehát irány az orvos ... hívd fel apukád/anyukád, hogy ez történt és szeretnél orvoshoz menni, mert vérzel is ... ha nem tudnak elkísérni meg tudják mondani, hogy hová menj
2014. ápr. 16. 15:32
 10/142 A kérdező kommentje:
ugy erzem hogy a duzzanat lejjeb ment de 15 eves vagyok es magamba tuti nem megyek mert alig birok menni
2014. ápr. 16. 15:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!