Segítség nagyon félek többi lent (? )
Figyelt kérdés
az a gondom hogy ma egyensujoztam egy vascsövön és hát beütöttem ott a herém de a golyoim biztos nem ütöttem be mert az jobban fájna de most az van hogy szerintem a herezacskom felrepedt kicsit é nagyon duzzadt orvosjoz menjek vagy elmulik magától vérzett is meg vért pisilek kérem gorsan válaszoljatok anyaeknak nem merem elmondani2014. ápr. 16. 14:57
21/142 A kérdező kommentje:
oké és köszönöm de az jó jel ha nem fáj???
2014. ápr. 16. 16:00
22/142 anonim válasza:
igen, az jó jel :) Ne aggódj, a lényeg,hogy megvizsgál orvos, onnantól nem lesz semmi gond, Ő tudja,hogy mit kell tenni,mivel kell kezelni stb... az egészséged a legfontosabb!
23/142 A kérdező kommentje:
de szerintem tuti nem nyilt sxét mert amikor odanyultam pont a baleset utann akkor egybe volt minden szoval bele nem tidtam nyulni hanem mintha csak le lett volna horzsolva itrhon amikor megneztem akkr is egybe volt minden es bocsi ha rosszul irtam sokmindent de kicsit félek és na aki ennyire fél az nem a helyesirasra figuel de ugy erzem kicsit lenyugodtam
2014. ápr. 16. 16:14
24/142 A kérdező kommentje:
sziasztok szerintem mutet lessz mert megprobaltam pisilni es nem ment
2014. ápr. 16. 16:53
25/142 anonim válasza:
ne agyalj már előre, majd a doki megmondja (hadd ne írjam, hogy műtét helyett mivel kezdik)
26/142 anonim válasza:
Szinte biztos, hogy ambuláns ellátással megúszod a dolgot, ne pánikolj! Ez nem egy darabos csonttörés...
27/142 A kérdező kommentje:
de pisilni se tudom mert akkor ha pisilek nem jön kisemmi es belulrol csip de nagyon es kb a 4-5 szorosere duzzadt es szerintem ott gyult ossze a pisi
2014. ápr. 16. 18:52
29/142 A kérdező kommentje:
most is ott vagyunk arra varok hogy behivjanak
2014. ápr. 16. 18:57
30/142 A kérdező kommentje:
kb 4-5 oraja itt ulünk es nem hivtak be pedig szerintem surgos
2014. ápr. 16. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!