Segítség nagyon félek többi lent (? )
Figyelt kérdés
az a gondom hogy ma egyensujoztam egy vascsövön és hát beütöttem ott a herém de a golyoim biztos nem ütöttem be mert az jobban fájna de most az van hogy szerintem a herezacskom felrepedt kicsit é nagyon duzzadt orvosjoz menjek vagy elmulik magától vérzett is meg vért pisilek kérem gorsan válaszoljatok anyaeknak nem merem elmondani2014. ápr. 16. 14:57
61/142 anonim válasza:
Jól van, hát ez elég randán sikerült most neked, mindegy, nem tehetsz róla, van ilyen, mondjuk én is állandóan összetöröm magam, úgyhogy nem szóllak le semmiképpen :)
Most nyugodtabbnak is tűnsz a soraid alapján, mint tegnap, helyes, csak nyugi, meggyógyulsz, gyorsabban is mint, most gondolod. Jó pihenést, gyógyulást!
62/142 anonim válasza:
Felkelni még mindig nem engednek kérdező?
63/142 A kérdező kommentje:
Fel lehet kelnem de csak wc re
2014. ápr. 19. 13:50
64/142 anonim válasza:
Szia kérdező, mi újság?
Meg tudták csinálni a második műtétet rajtad időközben?
65/142 A kérdező kommentje:
Helo ma megprobalnak valami kontraszt anyagos valamit és utánna nrmtudom
2014. ápr. 25. 07:15
66/142 anonim válasza:
Aha. Azzal próbálják megnézni, hogy pontosan mennyire van megsérülve a húgycsöved és milyen módszerrel gyógyítsák meg. Szorítok nagyon, hogy a legjobb eredményt adja a vizsgálat. Biztos elaltatnak most is, nem fogsz érezni belőle semmit.
67/142 A kérdező kommentje:
Mégse ma lesz hanem hétfőn elaltatni nem fognak mert a katéteremen keresztül töltik fel a hólyagom multhéten is próbálták csak akkor annyira duzzadt volt hogy n jött a pisi de az orvos azt mondta hétfőre a duzzanat lemegy teljesen és ugy pr9báljákeg de ha posilni fogok tidni közbe az lenne a legkobb :D
2014. ápr. 25. 14:41
68/142 anonim válasza:
Aha, akkor a katétert már sikerült betenniük ezek szerint, meg ha az orvos szerint hétfőre már ennyire lemegy a duzzanat, akkor az nagyon jó hír! Gondolom, mennél már hazafelé végre :D
A dokid jó fej amúgy? Rendes veled, meg válaszol normálisan a kérdéseidre?
69/142 A kérdező kommentje:
Igen kedvesek az orvosok a nővérek is vannak fiatal tanuló nővérek is ugyhogy jó :D
2014. ápr. 25. 18:30
70/142 anonim válasza:
Uhhh, mindjárt irigyelni foglak! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!