Most befogják gipszelni? Félek, mert jövőhéten forgalmi vizsga.
Figyelt kérdés
Szombaton elestem és a térdemben szerintem rándulás következett be.Be van dagadva és fáj.Tudok menni,de nehezen. Az orvos elküldött röntgenre holnap.Ha csak megrándult azt is begipszelik?Jövőhét szerdán lenne a forgalmi vizsgám és van okom félni,hogy begipszelik? Itthon jegelem meg kenegetem és pihentetem,de eddig még nem múlt el.Reggel mikor fölkelek nem fáj,de mikor járkálok akkor elkezd megint.2013. okt. 29. 15:23
1/2 anonim válasza:
Semmi esetre se engedd, hogy begipszeljék! El fog az múlni magától. Inkább vizsgázz fájó térddel, mint bukj tizen akárhányezer forintot és értékes napokat/heteket a gipsz miatt. Ja, és sok sikert a vizsgához!
2/2 A kérdező kommentje:
nem gipszelték be,csak mondta,hogy jegeljem,pihentessem és kenegessem azzal amit írt föl rá..már múlik a dagadás,de még azért fáj..de igazad van,inkább vizsgázok még ha fáj is,de meglegyen:) Köszönöm!:)
2013. nov. 1. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!