Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Most befogják gipszelni?...

Most befogják gipszelni? Félek, mert jövőhéten forgalmi vizsga.

Figyelt kérdés
Szombaton elestem és a térdemben szerintem rándulás következett be.Be van dagadva és fáj.Tudok menni,de nehezen. Az orvos elküldött röntgenre holnap.Ha csak megrándult azt is begipszelik?Jövőhét szerdán lenne a forgalmi vizsgám és van okom félni,hogy begipszelik? Itthon jegelem meg kenegetem és pihentetem,de eddig még nem múlt el.Reggel mikor fölkelek nem fáj,de mikor járkálok akkor elkezd megint.
2013. okt. 29. 15:23
 1/2 anonim válasza:
Semmi esetre se engedd, hogy begipszeljék! El fog az múlni magától. Inkább vizsgázz fájó térddel, mint bukj tizen akárhányezer forintot és értékes napokat/heteket a gipsz miatt. Ja, és sok sikert a vizsgához!
2013. okt. 31. 18:50
 2/2 A kérdező kommentje:
nem gipszelték be,csak mondta,hogy jegeljem,pihentessem és kenegessem azzal amit írt föl rá..már múlik a dagadás,de még azért fáj..de igazad van,inkább vizsgázok még ha fáj is,de meglegyen:) Köszönöm!:)
2013. nov. 1. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!